Scaun de tatuaj Pro Ink 610 negru

ACTIVESHOP
3.963 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ACTIVESHOP
Cod produs - SKU 5906717455049
EAN 5906717455049
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Marca PRO INK răspunde la nevoile specifice industriei de tatuaje. Oferă echipamente profesionale și accesorii dedicate saloanelor de tatuaje. Sortimentul mărcii include produse precum scaune de tatuaje, asistenți și suporturi care facilitează semnificativ munca.

Scaunul de tatuaj perfect pentru confortul clientului

Scăunul de tatuaj funcționalPro Ink 610 cu un actuator electric permite pentru efectuarea ergonomică a serviciilor în salonul de tatuaje. A fost conceput pentru confortul clientului și al celui care efectuează tratamentul. Opțiunile largi de ajustare fac din acest model un element de neînlocuit al echipamentelor pentru studioul de tatuaje, iar designul minimalist îl face ușor să se potrivească în aproape orice interior.

Operare ușoară cu o telecomandă intuitivă

Scaunul dispune demecanisme avansatecare îi permit să fie adaptat la nevoile și specificul industriei de tatuaje. Înălțimea este reglabilă în gama de 63-76 cm cu un actuator electric controlat de otelecomandă cu fir ușor de utilizat. Pe partea dreaptă a scaunului există un mâner metalic pentru agățarea telecomenzii astfel încât să nu stea în cale în timpul tratamentelor și să fie mereu la îndemână.

Opțiuni largi de reglare

Unghiurile spătarului sunt reglat manualși blocat cu ajutorul unei pârghii. Suportul pentru picioare divizat facilitează efectuarea confortabilă a serviciilor, permițând poziționarea independentă a picioarelor. Unghiurile la care se află piesele sale sunt reglate manual. Extensia pentru suport pentru picioare poate fi, de asemenea, ajustată, oferind un suport mai bun pentru utilizatorii mai înalți. Toate aceste caracteristici asigură confort ridicat de utilizare. Cotierele ușor de îndepărtat se potrivesc perfect la schimbarea poziției scaunului.

< /p>

Ergonomia utilizării cu design modern

Aspectul minimalist și culorile clasice fac scaunul să fie perfect pentru orice sală de tatuaje, oferind servicii mult mai eficient. Ajută atât persoana tatuată, cât și artistul să adopte o poziția confortabilă. Umplutura cu spumă rezistentă la deformare, acoperită cu piele sintetică plăcută la atingere în nuanțe de negru și un cadru metalic stabil asigură durabilitatea și curățarea ușoară a echipamentului.

Date:
Acționare: electric
Material tapițerie: piele sintetică
Culoarea tapițerie: nuanțe de negru
Tensiune de intrare: 220V
Garanție: 12 luni

Detalii

SKU
5906717455049
EAN
5906717455049
Categorii
Greutate (kg)
50 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.