Scaun cosmetic 557A cu cuve negre

ACTIVESHOP
1.204 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ACTIVESHOP
Cod produs - SKU 5906717452529
EAN 5906717452529
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

De mulți ani, marca ACTIVESHOP</ strong> a oferit o gamă largă de produse care sunt potrivite pentru uz profesional în multe industrii. În sortimentul disponibil, puteți găsi articole din diverse categorii, de la mici accesorii esențiale până la echipamente specializate, precum mobilier cosmetic.

Simplitate și funcționalitate

Un scaun cosmetic cu două cuve este un echipament practic careîmbunătățește muncaîn saloanele specializate, inclusiv în saloanele de înfrumusețare, masaj sau tatuaje. Va fi potrivit pentru persoanele care caută o piesă de mobilier cosmetică simplă și funcțională. Containerele retractabile montate sub scaun asigură cele mai importante instrumente și preparate mereu la îndemână.

Soluții funcționale pentru o muncă confortabilă

Cuvele practice din plastic situate sub scaun oferă acces ușor la cele mai necesare instrumente . Recipientele extragabile sunt durabile și ușor de curățat și, în plus, ajută la menținerea ordonată a stației de lucru. Datorită unei deschideri în tetiera, care este ascunsă sub o pernă bine profilată, scaunul este perfect pentru tratamente efectuate pe spate, precum masaje.</p >

Confortul utilizatorului

h2>

Cotierele garantează suport adecvat și pot fi îndepărtate cu ușurință dacă este necesar. Aceste elemente, împărțite în jumătate, sunt mobile, deci se potrivesc bine la schimbarea poziției spătarului.

Reglarea manuală a unghiurilor de înclinare

Folosind pârghii pe arcuri, este posibil să < strong>reglați treptat unghiurile la care se află suportul pentru picioare și spătarul. Acest lucru permite potrivirea optimă la nevoile individuale, pentru efectuarea corectă și confortabilă a tratamentelor și confortul de utilizare. Scaunul poate fi pliat în poziția de pat de zi, ceea ce îi crește semnificativ funcționalitatea.

Design modern și ergonomie

Datorită finisajului semimat și picioarelor raționalizate, metalul rama arata elegant si nu copleseste spatiul. Baza scaunului nu permite reglarea înălțimii scaunului, dar este la o înălțime care ar trebui să fie confortabilă în timpul utilizării. Scaunul este umplut cu spuma si acoperit cu imitatie de piele in nuante de negru. Datorită utilizării unui astfel de material, echipamentul este confortabil de utilizat, rezistent la umiditate și ușor de curățat. conferă scaunului o formă ergonomică. Designul simplu și culorile clasice îi permit să se potrivească în orice interior.


Dimensiunile exacte sunt date în fotografie.
Incluse: un scaun cu spătar și suport pentru picioare , două cuve, un set de cotiere, o pernă pentru orificiu, ghidaje pentru cuve, elemente de bază, kit de montare.

Date:
Culoare: nuanțe din negru
Material tapițerie: piele sintetică
Înălțimea scaunului: 76 cm
Lungime când este complet extins: 184 cm

Detalii

SKU
5906717452529
EAN
5906717452529
Categorii
Greutate (kg)
74 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.