Scaun Cosmetic 557G Cu Cuve Negre

ACTIVESHOP
1.204 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ACTIVESHOP
Cod produs - SKU 5906717452888
EAN 5906717452888
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

De mulți ani, ACTIVESHOP > marca a oferit o gamă largă de produse care sunt potrivite pentru uz profesional în multe industrii. În sortimentul disponibil puteți găsi articole din diverse categorii, de la mici accesorii esențiale până la echipamente specializate.

Simplitate și funcționalitate

Scaunul cosmetic 557G cu două tăvi este un echipament practic care facilitează munca în multe saloane specializate, inclusiv saloane de înfrumusețare, masaj sau tatuaje. Va fi potrivit pentru cei care caută o piesă de mobilier cosmetică simplă, funcțională, dar distinctă. Containerele retractabile montate sub scaun asigură cele mai importante instrumente și preparate mereu la îndemână.

Confort ridicat de utilizare

Cotierele oferă utilizatorului suport adecvat și confort în timpul tratamentelor. Dacă este necesar, acestea pot fi îndepărtate cu ușurință, astfel încât persoana care efectuează serviciile să aibă acces mai ușor în zonele pe care lucrează în acest moment. Aceste elemente, care sunt împărțite în jumătate, sunt mobile, astfel încât se se potrivesc bine la schimbarea poziției spătarului.

Reglarea manuală a unghiurilor de înclinare

Folosind o pârghie pe arcuri, este posibil să reglați treptat unghiurile la care se află suportul pentru picioare și spătarul. Acest lucru permite ajustarea optimă la nevoile individuale, pentru un tratament și confort adecvat și confortabil. Scaunul poate fi desfășurat în poziția înclinată, ceea ce îi crește semnificativ funcționalitatea.

Ergonomie de utilizare și design modern

Cadru metalic – cu finisajul său semimat în nuanțe vechi auriu și picioare raționalizate – arata elegant și nu copleșește spațiul. Baza scaunului are o înălțime fixă, astfel încât scaunul este la un nivel constant, ceea ce ar trebui să asigure confort în timpul utilizării. Fotoliul este umplut cu spumă și acoperit cu imitație de piele în nuanțe de negru. Datorită utilizării unui astfel de material, echipamentul este confortabil de utilizat, rezistent la umiditate și ușor de curățat. Tivul profilat corespunzător oferă o formă ergonomică scaunului. Designul simplu și culorile clasice îi permit să se potrivească în orice interior.

Dimensiunile exacte sunt date în fotografie.
Inclus: scaun cu spătar și suport pentru picioare, două tăvi, un set de cotiere, o pernă pt. orificiul, ghidaje pentru cuve, elemente ale bazei, trusa de instalare.

Date:
Culoarea de bază: nuanțe de aur vechi
Culoarea tapițeriei: nuanțe de negru
Material tapițerie: piele sintetică
Înălțimea scaunului: 76 cm
Lungime când este complet extins: 184 cm

Detalii

SKU
5906717452888
EAN
5906717452888
Categorii
Greutate (kg)
44 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.

Produse recomandate