Scaun cosmetic Sillon cu cuve negre

ACTIVESHOP
1.051 RON (TVA inclus) 1.143 RON valabil pana la 28 apr.
Costurile de livrare nu sunt incluse
ACTIVESHOP
Cod produs - SKU 5906717452758
EAN 5906717452758
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Marca Sillon a fost înființată ca răspuns la așteptările în continuă creștere ale utilizatorilor. Echipamentele din oferta lor, cum ar fi scaunele cosmetice funcționale, se disting prin calitate bună și, în același timp, preț accesibil.

Simplitate și funcționalitate

Scaunul cosmetic Sillon cu două cuve este un echipament practic, care îmbunătățește semnificativ munca în saloanele specializate, inclusiv în saloanele de înfrumusețare, masaj sau tatuaje. Echipamentul va fi perfect pentru cei care caută o piesa de mobilier cosmetică simplă și funcțională . Containerele retractabile montate sub scaun asigură că cele mai importante instrumente și preparate sunt întotdeauna la îndemână.

Uneltele necesare întotdeauna la îndemână

Tavi din plastic montate sub scaun oferă acces ușor la cele mai necesare instrumente. Datorită materialelor utilizate, recipientele extragăbile sunt durabile și ușor de curățat. Sertarele încăpătoare măresc considerabil confortul de lucru și, în plus, ajută la menținerea ordonată a locului de muncă.

Soluții practice pentru confortul de lucru

Gaura din tetieră, ascuns sub o pernă bine profilată, face scaunul perfect atât pentru tratamente pentru față, cât și pentru spate. Cotierele stabile garantează utilizatorului suport adecvat. Aceste elemente, care sunt împărțite în jumătate, sunt mobile, astfel încât se se potrivesc bine la schimbarea poziției a spătarului și, în plus, pot fi îndepărtate cu ușurință.

Unghiuri de înclinare reglabile manual

< strong>Reglarea treptată a unghiurilorla care se află suportul pentru picioare și spătarul este asigurată de un mecanism special. Folosind o pârghie manuală, puteți ajusta ușor poziționarea scaunului. Acest lucru permite ajustarea optimă la nevoile individuale, pentru efectuarea corectă și confortabilă a tratamentelor și un confort ridicat de utilizare. Scaunul poate fi desfășurat până la poziția înclinată, ceea ce îi crește semnificativ funcționalitatea. Acest lucru vă permite să efectuați în mod liber diferite tipuri de tratamente în domeniul, printre altele, cosmetică, fizioterapie sau tatuaje.

Ergonomie și confort de utilizare

Baza scaunului are o inaltime fixa, prin urmare scaunul este la un nivel constant, ceea ce ar trebui sa ofere confort in timpul utilizarii. Un cadru metalic solid în nuanțe de negru și picioare antiderapante împiedică mișcarea necontrolată a echipamentului, oferă stabilitatea necesară în timpul utilizării.

Design minimalist

The scaunul este umplut cu spumă și acoperit cu imitație de piele în nuanțe de negru. Datorită utilizării unui astfel de material, echipamentul este confortabil de utilizat, rezistent la umiditate și ușor de curățat. Tivul profilat corespunzător oferă o formă ergonomică scaunului. Designul simplu și culorile clasice fac ca acesta să se potrivească cu ușurință în orice interior.

Dimensiunile exacte sunt date în fotografie.< br>Inclus: scaun cu spătar și suport pentru picioare, două tăvi, un set de cotiere, o pernă pentru orificiu, ghidaje pentru cuve, elemente de bază, kit de instalare.

< strong>Date:
Culoarea de bază: nuanțe de negru
Culoarea tapițeriei: nuanțe de negru
Material tapițerie: piele sintetică
Înălțimea scaunului: 67 cm
Lungime când este complet extins: 180 cm

Detalii

SKU
5906717452758
EAN
5906717452758
Greutate (kg)
35 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.

Produse recomandate