Scaun electric cosmetic Azzurro 803D 3-motoare gri

ACTIVESHOP
6.468 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ACTIVESHOP
Cod produs - SKU 5906717458446
EAN 5906717458446
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Marca Azzurro oferă -scaune si paturi cosmetice de calitate, precum si aparate multifunctionale. Echipamentele profesionale sunt folosite, printre altele, în saloanele de înfrumusețare, cabinetele podologice, cabinetele de masaj sau kinetoterapie.

Echipament practic într-un salon de înfrumusețare

Scaunul cosmetic electric Azzurro 803D este echipat cu 3 actuatoare, controlate de o telecomandă cu fir sau de piciorul inclus. Se caracterizează prin stabilitate, posibilitate considerabilă de personalizare și versatilitate, așa că va fi perfect pentru multe birouri specializate.

Reglarea gratuită a setărilor scaunului

Cu ajutorul telecomenzii, scaunul < strong>poate fi reglat in trei dimensiuni – are reglaj electric de inaltime, spatar si suport pentru picioare. Șezul poate fi reglat la o înălțime de 64 până la 90 cm, iar când este complet extins, scaunul atinge o lungime de peste 2 metri. În plus, scaunul are o tetieră reglabilă și suporturi pentru picioare (extensia maximă a ambelor elemente cu +/- 17 cm). Aceste dimensiuni permit utilizarea cu ușurință a echipamentului de către persoane de diferite înălțimi și fac posibilă adaptarea la nevoile atât ale clientului, cât și ale persoanei care efectuează procedura. Mânerul situat în partea dreaptă a scaunului vă permite să atârni telecomanda astfel încât să fie mereu la îndemână.

Ușor de controlat cu piciorul de acționare

Piciorul driveeste o solutie practica care ofera utilizatorului confort prin asigurarea preciziei in reglarea pozitiei scaunului. Oferă cosmetologului control deplin asupra aranjamentului mobilierului, ceea ce se traduce printr-o îmbunătățire semnificativă a eficienței muncii. Operarea scaunului devine mai intuitivă și mai ergonomică, permițându-vă să reglați scaunul fără a folosi mâinile. Acest lucru ajută la asigurarea confortului de a presta servicii și la menținerea curățeniei în jurul stației de lucru. Nu este doar convenabil, ci și o soluție igienă care ridică standardele în industria cosmetică.

Performanța confortabilă a diferitelor servicii

Deschiderea în tetiera este perfect pentru servicii in timpul carora clientul este pozitionat cu susul in jos (ex. masaje). Setul include o husă pentru orificiul din tetiera și o pernă confortabilă, care facilitează efectuarea unei game largi de tratamente atât pentru față, cât și pentru corp. Cotierele sunt mobile, pot fi setate în poziție verticală sau răsturnate la 180º și sunt ușor demontabile, ceea ce facilitează accesul direct la client.

Scaun profilat pentru confort de utilizare

Profilare adecvată oferă scaunului o formă ergonomică și permite poziționarea confortabilă a corpului în el. Echipamentul poate fi desfășurat într-o poziție de canapea și, datorită deschiderii din tetiera, este, de asemenea, perfect pentru tratamente de spate sau masaje.

Aspect estetic cu funcționalitate ridicată

Constructia solida asigura stabilitatea si durabilitatea mobilierului. Scaunul este umplut cu spumă și acoperit cu imitație de piele plăcută la atingere în nuanțe de gri. Utilizarea unui astfel de material face ca echipamentul să fie rezistent la umiditate și ușor de curățat. Designul minimalist, simplu și culorile clasice îi permit să se potrivească în orice interior.

Dimensiunile detaliate ale fotoliul sunt redate în fotografie.
Setul include: scaun, telecomandă, alimentare, două tetiere.

Date:< br>Tip: electric
Culoare: nuanțe de gri
Material tapițerie: piele sintetică
Umplutura scaunului: spumă
Comandă: telecomandă cu fir, control cu picior
Putere: 50 W
Tensiune : 220-240 V

Detalii

SKU
5906717458446
EAN
5906717458446
Categorii
Greutate (kg)
103 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.