Scaun de coafura Gabbiano Wersal gold sticle green

ACTIVESHOP
2.743 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ACTIVESHOP
Cod produs - SKU 5906717458767
EAN 5906717458767
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Gabbiano este un italian de lux marca de echipamente și mobilier de coafură, care se distinge prin fiabilitate, calitate și estetică a manoperei, precum și confort ridicat de utilizare. Oferta include o gamă largă de echipamente funcționale de salon, cum ar fi scaune, mașini de spălat și infrazone.

O piesă de mobilier unică pentru un salon de coafură

Scăunul elegant de coafură Gabbiano Wersal echipat cu un liftul hidraulic a fost proiectat pentru a asigura un confort ridicat de utilizare și pentru a facilita efectuarea unei game largi de tratamente. Forma unică, matlasarea interesantă și elementele decorative lustruite în nuanțe de aur îi conferă un aspect elegant și vor sublinia caracterul interiorului.

Utilitatea personalizării

Sistema hidraulică durabilă lift vă permite să reglați liber înălțimea, permițând reglarea nivelului scaunului între 47-63 cm – chiar și în timp ce clientul stă pe scaun. Acest lucru asigură o funcționare confortabilă, permițând scaunului să fie reglat cu ușurință atât la înălțimea clientului, cât și a coaforului. Spătarul profilat acoperit cu piele sintetică vă permite să luați o poziție convenabilă, oferind un excelent sprijin pentru spate, ceea ce este deosebit de important în cazul tratamentelor care durează mai multe ore.

Soluții bine gândite

O bază solidă, circularăgarantează stabilitatea mobilierului. Suprafața netedă cu finisaj în oglindă face ca acest element să fie ușor de păstrat curat. Un scaun confortabil cu umplutură cu spumă asigură un confort ridicat la utilizare chiar și în timpul multor ore de tratamente. Mecanismul de rotație completă face ca munca coaforului să fie mai eficientă și mai confortabilă. Cotierele amplasate la înălțimea corespunzătoare permit poziționarea corectă a umerilor clientului – aceasta înseamnă că acesta nu își îngroapă capul în umeri sau nu se înclină – facilitând în mod clar efectuarea precisă a tratamentelor strong>, inclusiv tunsori.

Simplitate și confort ridicat de utilizare

Piesa de mobilier interesantă din punct de vedere vizual este umplută cu spumă durabilă, rezistentă la deformare, iar tapițeria este realizată din piele sintetica placuta la atingerein nuante de verde. Materialele folosite fac echipamentul durabil, confortabil de utilizat, rezistent la umiditate și ușor de curățat. Matlasarea decorativă cu pentagoane și o formă atrăgătoare îi conferă un caracter unic. Scaunul de coafură Gabbiano Wersal se distinge prinun design sofisticat care face ca scaunul să arate grozav în multe saloane elegante.

Dimensiunile detaliate sunt date în fotografie.
Setul include: scaun, actuator cu baza.

Date:
Ridicator hidraulic
Baza: rotunda
Material tapiterie: piele sintetica< br>Culori: nuanțe de verde și auriu
Suprafețe metalice lăcuite.

Detalii

SKU
5906717458767
EAN
5906717458767
Categorii
Greutate (kg)
38 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.