Scaun de coafura Gabbiano Porto-GM gri

ACTIVESHOP
2.515 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ACTIVESHOP
Cod produs - SKU 5906717456381
EAN 5906717456381
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Gabbiano este un brand italian de lux de echipamente și mobilier de coafură, care se distinge prin fiabilitate, calitate și estetică, precum și prin confort ridicat de utilizare. Oferta include o gamă largă de elemente funcționale de echipamente de salon, cum ar fi fotolii, spălătorie de păr și infrazone.

Un element elegant al echipamentului de coafură

Scăunul elegant de coafură Gabbiano Porto-BM este echipat cu un lift hidraulic eficient, care ii asigura functionalitatea. Acest lucru se traduce semnificativ într-o eficiență mai mare a muncii și garantează confort atât pentru coafor, cât și pentru utilizatori. Un scaun realizat estetic va deveni decorul oricărui salon de coafură.

Confort ridicat de utilizare

Ridicatorul hidraulic durabil vă permite să reglați nivelul scaunului în intervalul de 49- 61 cm- chiar și atunci când clientul stă pe scaun. Asigură muncă mai ergonomică, permițându-vă să reglați nivelul scaunului la înălțimea atât a clientului, cât și a coaforului. Spătarul interesant din punct de vedere vizual vă permite să luați o poziție convenabilă, oferind un sprijin excelent pentru spate, ceea ce este deosebit de important în cazul tratamentelor de lungă durată. Un mare avantaj al acestui model este gaura lăsată între spătar și scaun. Este mai ușor să păstrați curat salonul, permițându-vă să măturați cu ușurință părul din fiecare colț și colț al scaunului. Acest lucru vă permite să simplificați pregătirea stației de lucru între clienți.

</ p>

Soluții pentru a vă ușura munca

Mecanismul de rotație completă al scaunului face ca munca coaforului să mai eficientă și mai confortabilă . O bază solidă, plată, de formă pătrată garantează stabilitatea în timpul utilizării. Suprafața netedă, finisată mată, conferă elementului un aspect elegant și îl faceușor de păstrat. Un scaun confortabil cu umplutură cu spumă asigură confort ridicat de utilizare, chiar și în timpul multor ore de tratamente. Cotierele geometrice, metalice, în nuanțe de aur, permit poziționarea corectă a umerilor clientului – asta înseamnă că acesta nu își îngroapă capul în umeri sau nu se îndepărtează – ceea ce l face mult mai ușor de executat tratamente precise, inclusiv tunsori. Un suport pentru picioare elegant dedicat acestui model oferă suport stabil pentru picioarele utilizatorului.

Mobilier funcțional

Umplutura cu spumă durabilă, rezistentă la deformare și tapițerie din piele sintetică plăcută la atingere asigură durabilitatea mobilierul și utilizarea sa confortabilăpentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, face ca echipamentul să fie rezistent la umezeală, durabil și ușor de curățat. Învelișul gri îi conferă un caracter unic. Echipamentul se distinge printr-un design modern, ceea ce face ca fotoliul să arate grozav în multe saloane profesionale.

Dimensiunile detaliate sunt date în fotografie.
Setul include: scaun, actuator cu bază, suport pentru picioare.

Date:
Cric hidraulic
Bază: pătrată< br>Material tapițerie: piele sintetică
Culori: nuanțe de gri

Detalii

SKU
5906717456381
EAN
5906717456381
Categorii
Greutate (kg)
33 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.