Scaun De Coafura Gabbiano Linz Nq Gri

ACTIVESHOP
2.320 RON (TVA inclus) 2.469 RON valabil pana la 29 apr.
Costurile de livrare nu sunt incluse
ACTIVESHOP
Cod produs - SKU 5906717456909
EAN 5906717456909
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Gabbiano este un italian de lux marca de echipamente și mobilier de coafură, care se distinge prin fiabilitate, calitate și estetică a manoperei, precum și confort ridicat de utilizare. Oferta include o selecție largă de echipamente funcționale de salon, cum ar fi scaune, mașini de spălat și infrazone.

Echipament funcțional pentru salon de coafură

Scăunul elegant de coafură Gabbiano Linz NQ este echipat cu un lift hidraulic durabil. Îmbunătățește semnificativ performanța diferitelor tratamente și în același timp asigură confort ridicat de utilizare. Culorile clasice, designul simplu și elementele decorative lustruite în nuanțe de aur îi conferă un aspect de bun gust.

Eficiență, durabilitate și confort

Reglarea înălțimii este posibilă printr-un un lift hidraulic durabil, care vă permite pentru a regla fără probleme nivelul scaunului în intervalul de 46-62 cm – chiar și atunci când clientul stă pe scaun. Acest lucru garantează muncă mai ergonomică, asigurând posibilitatea de a regla în mod liber nivelul scaunului la înălțimea atât a clientului, cât și a coaforului. Spătarul profilat corespunzător este tapițat cu piele sintetică, permițându-vă să luați o poziție confortabilă. Acest lucru oferă sprijin excelent pentru spate, care este deosebit de important în cazul tratamentelor care durează multe ore. Un mare avantaj este deschiderea dintre spătar și scaun. Ușurează menținerea curățeniei în salon, permițându-vă să măturați cu ușurință părul din fiecare colț al scaunului, economisind timp la pregătirea stației de lucru între clienți.

Soluții bine gândite

Un solid, plat , baza circularagaranta stabilitate in timpul utilizarii. Suprafața netedă cu finisaj în oglindă face ca acest element să fie ușor de păstrat curat. Scaunul larg cu umplutură cu spumă asigură confort ridicat de utilizare și confort chiar și în timpul multor ore de tratamente. Echiparea scaunului cu un mecanism de rotație complet face ca munca coaforului să fie mai eficientă și mai confortabilă. Un avantaj semnificativ este suportul pentru picioare dedicat acestui model, care oferă suport stabil pentru picioarele utilizatorului, iar panoul decorativ oferă un aspect elegant. Cotierele sunt la înălțimea potrivită, ceea ce permite poziționarea corectă a umerilor clientului – asta înseamnă că nu își îngroapă capul în umeri sau nu se îndepărtează – facilitând în mod clar efectuarea precisă a tratamentelor, inclusiv tunsoare.

Simplitate și confort ridicat al utilizare

Piesa de mobilier confortabilă este umplută cu spumă durabilă, rezistentă la deformare, iar tapițeria este din piele sintetică plăcută la atingere . Materialele folosite asigură utilizarea confortabilă a mobilierului pentru o perioadă lungă de timp și fac ca echipamentul să fie rezistent la umezeală, durabil și ușor de curățat. Acoperirea în nuanțe de gri și elemente decorative aurii îi conferă o expresie a eleganței atemporale. Scaunul de coafură Gabbiano Linz NQ se distinge printr-un design minimalist, care îi conferă un caracter unic și face ca scaunul să arate grozav în multe saloane elegante.

Dimensiunile detaliate sunt date în secțiunea foto.
Setul include: scaun, actuator cu baza, suport pentru picioare.

Date:
Ridicator: hidraulic
Baza : rotund
Material tapițerie: piele sintetică
Culori: nuanțe de gri și auriu

Detalii

SKU
5906717456909
EAN
5906717456909
Categorii
Greutate (kg)
33 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.