Scaun De Coafura Gabbiano Burgos Negru

ACTIVESHOP
2.210 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ACTIVESHOP
Cod produs - SKU 5906717452307
EAN 5906717452307
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Gabbiano este un brand italian de lux de echipamente și mobilier de coafură, care se distinge prin fiabilitate, calitate și estetică a manoperei și confort ridicat de utilizare. Oferă o gamă largă de echipamente funcționale de salon, cum ar fi scaune, mașini de spălat și infrazone.

Funcționalitate, confort și fiabilitate

Un lift hidraulic durabil permite reglarea înălțimii în 54- 71 cm, chiar și atunci când clientul stă pe scaun. Acest lucru garantează mai mult muncă ergonomică, datorită capacității de a regla nivelul scaunului pentru a se potrivi atât înălțimii clientului, cât și a coaforului. Spătarulprofilat corespunzător, rotunjit permite luarea unei poziții confortabile, ceea ce este important mai ales pentru tratamentele care durează multe ore. Un plus semnificativ este un suport pentru picioare șic potrivit acestui model, care oferă suport stabil pentru picioarele utilizatorului.

Soluții gânditoare

Baza solidă, rotundă asigură stabilitate în timpul utilizării. Suprafața netedă face ca acest articolușor de păstrat curat. Scaunul larg, umplut cu spumă de fermitate potrivită, garantează confort ridicat și confort chiar și în timpul tratamentelor de lungă durată. Cotierele sunt la înălțimea potrivită, permițând poziționarea corectă a umerilor clientului – asta înseamnă că acesta nu își ascunde capul în brațe sau nu se înclină – îmbunătățind în mod clar tratamentele, inclusiv tunsorile. Acest lucru facilitează performanța precisă a serviciilor.

Eleganță și confort ridicat

Scaunul este umplut cu spumă, care este durabilă și nu se deformează, asigurând o utilizare confortabilă pentru o lungă perioadă de timp. Tapiteria este realizata din imitatie de piele placuta la atingere cu o structura specifica. Datorită utilizării unui astfel de material, echipamentul esterezistent la umiditate, durabil și ușor de curățat. Acoperirea în nuanțe de negru și elementele decorative în nuanțe argintii îi conferă o expresie a eleganței atemporale. Finisajul său clasic distinctiv îl face să arate grozav în aproape orice spațiu.


Dimensiunile detaliate sunt date în fotografie.
Inclus: scaun, actuator cu bază, suport pentru picioare.

Date:
Ridicator: hidraulic
Bază: rotundă
Material tapițerie: piele sintetică
Culori: nuanțe de negru, nuanțe de argintiu

Detalii

SKU
5906717452307
EAN
5906717452307
Categorii
Greutate (kg)
33 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.