Scaun de coafura Gabbiano Berlin alb si auriu

ACTIVESHOP
2.820 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ACTIVESHOP
Cod produs - SKU 5906717457074
EAN 5906717457074
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Gabbiano este un brand italian de lux de echipamente și mobilier de coafură, care se distinge prin fiabilitate, calitate și estetică, precum și prin confort ridicat de utilizare. Oferta include o gamă largă de elemente funcționale de echipamente de salon, cum ar fi fotolii, spălătorie de păr și infrazone.

Echipament funcțional pentru un salon de coafură

Scăunul elegant de coafură Gabbiano Berlin este echipat cu un lift hidraulic eficient. Îmbunătățește semnificativ performanța diferitelor tratamente și în același timp asigură un confort ridicat de utilizare. Culorile clasice, matlasarea decorativă și elementele lustruite în nuanțe de aur îi conferă un aspect de bun gust.

Eficiență, durabilitate și confort

Ridicatorul hidraulic durabil vă permite să reglați înălțimea, permițându-vă să reglați cu ușurință nivelul scaunului în intervalul de 49-63 cm - chiar și atunci când clientul stă pe scaun. Acest lucru garantează muncă mai ergonomică, asigurând posibilitatea de a regla în mod liber nivelul scaunului la înălțimea atât a clientului, cât și a coaforului. Spătarul profilat acoperit cu piele sintetică vă permite să luați o poziție confortabilă. Acest lucru oferă sprijin excelent pentru spate, care este deosebit de important în cazul tratamentelor care durează multe ore. Un mare avantaj este orificiul dintre spătar și scaun ascuns sub o pernă detașabilă. Ușurează păstrarea curată a salonului și vă permite să măturați cu ușurință părul din fiecare colț al fotoliului, economisind timp în pregătirea postului de lucru între clienți.

Soluții gânditoare

Un solid, plat, pătrat -baza in formagaranta stabilitate in timpul utilizarii. Suprafața netedă cu finisaj în oglindă face ca acest elementușor de păstrat curat. Scaunul larg cu umplutură cu spumă asigură confort ridicat de utilizare și confort chiar și în timpul multor ore de tratamente. Echiparea scaunului cu un mecanism de rotație completă face ca munca coaforului să fie mai eficientă și mai confortabilă. Cotierele sunt la înălțimea potrivită, ceea ce permite poziționarea corectă a umerilor clientului - asta înseamnă că acesta nu își ascunde capul în umeri sau înclinat - facilitând în mod clar efectuarea precisă a tratamentelor, inclusiv tunsoare. .

Eleganță și confort ridicat de utilizare

Piesa de mobilier funcțională este umplută cu spumă durabilă, rezistentă la deformare, iar tapițeria este realizată din sintetic plăcut la atingere piele în nuanțe de alb. Materialele folosite asigură utilizarea confortabilă a mobilierului pentru o perioadă lungă de timp și fac ca echipamentul să fie rezistent la umezeală, durabil și ușor de curățat. Matlasarea decorativă și elementele aurii îi conferă o eleganță atemporală. Scaunul de coafură Gabbiano Berlin se distinge printr-un un design exclusiv, care îi conferă un caracter unic și îl face să arate grozav în multe saloane de coafură.

Dimensiunile detaliate sunt date în fotografie.
Setul include: scaun, actuator cu bază, suport pentru picioare.

Date:
Ridicator: hidraulic
Baza: pătrată
Material tapițerie: piele sintetică
Culori: nuanțe de alb și auriu

Detalii

SKU
5906717457074
EAN
5906717457074
Categorii
Greutate (kg)
42 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.