Scaun cosmetic Giovanni 1004 auriu negru

ACTIVESHOP
655 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ACTIVESHOP
Cod produs - SKU 5906717455292
EAN 5906717455292
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Giovanni este un brand specializat în echipamente practice pentru saloanele de înfrumusețare și cosmetică, oferind, printre altele, mobilier cosmetic și vapozone. Durabilitatea ridicată, ergonomia și funcționalitatea produselor oferă utilizatorilor confort și confort de lucru.

Mobilier cosmetic confortabil

Taburet cosmetic practic Giovanni 1004 cu scaun și spătar ergonomice este perfect pentru saloane profesionale. Profilarea adecvată permite performanța confortabilă a serviciilor. Scaunul elegant asigură confortul persoanelor care efectuează tratamente.

Ușurință de reglare pentru confortul utilizatorului

Posibilitatea de a regla înălțimea scaunului în intervalul 50-64 cm permite specialistului să își asume poziţia adecvată în timpul prestării serviciilor. Spătarul conturat, care poate fi extins cu 20 cm, oferă un sprijin excelent pentru spate, indiferent de înălțimea utilizatorului. Mecanismul de rotație completă face munca mai eficientă și mai confortabilă. Scaunul are și o funcție de leagăn blocabil, care permite poziționarea ergonomică a corpului în timpul lucrului. Un scaun profilat corespunzător în formă de șa, umplut cu spumă rezistentă la deformare, garantează utilizatorilor confortul și ergonomia muncii.

Simplitate și funcționalitate

Baza cu cinci spițe, proiectată corespunzător în nuanțe de aur face scaunul stabil, chiar și în timpul muncii intense. Roțile oferă o mobilitate semnificativă, ceea ce facilitează deplasarea mobilierului în birou. Tapiteria scaunului rezistent este din imitatie de piele in nuante de negru. Datorită utilizării unui astfel de material, scaunul este rezistent la umezeală și ușor de curățat.

Lift: alimentat cu gaz
Culoarea tapițeriei: nuanțe de negru
Culoare de bază: nuanțe de aur

Detalii

SKU
5906717455292
EAN
5906717455292
Categorii
Greutate (kg)
9 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.