Masa extensibila Fiori, gri deschis, 110-140 x 75 x 75 cm

Casa Practica
932 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU Y502
Termen de procesare si livrare comanda: 30-45 zile lucratoare

Descriere

Masa extensibila Fiori, gri deschis, 110-140 x 75 x 75 cm

Masa Fiori este o masa moderna realizata din MDF de inalta calitate, cu blat din sticla si picioare din lemn. Masa are un blat din sticla neagra care va adauga stil bucatariei dvs. si va crea o atmosfera de luminozitate si perfectiune. 
Masa este extensibilat usor de utilizat si are o dimensiune mare atunci cand este desfacuta ceea ce va permite sa gazduiti o familie numeroasa pentru pranz sau cina.

Rezistenta sticlei securizate este de cateva ori mai mare decat cea a sticlei obisnuite. Cu toate acestea, va atragem atentia ca blatul mesei nu este prevazut pentru sarcini statice mari, precum si sa feriti muchiile mesei de lovituri puternice cu obiecte dure. Sticla securizata este considerata mai sigura decat cea obisnuita, deoarece in caz de spargere, se transforma in cristale mici, iar probabilitatea ranirii este mai redusa.  Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la o distanta de cel putin 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.

Detalii produs:

  • Blat din sticla mata;
  • Picioare din lemn, vopsite;
  • Mecanism din metal;
  • Sarcina maxima pe masa este de 100 kg.

Detalii

SKU
Y502
Greutate (kg)
20 kg
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.