Gabbiano Scaun Frizer Imperial Maroon

ACTIVESHOP
5.792 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ACTIVESHOP
Cod produs - SKU 5906717406782
EAN 5906717406782
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

< meta name="description" content="Descoperiți scaunul de frizerie Imperial maro - un plus modern, elegant și confortabil pentru frizeria dvs. Acest scaun luxos oferă caracteristici reglabile de înclinare, suport pentru picioare și tetieră, asigurând confort și relaxare supremă pentru clienților dvs. Fabricat din piele ecologică de înaltă calitate și având o bază cromată durabilă, Scaunul Imperial Barber este conceput pentru a oferi ani de servicii premium."> Scaun Imperial Barber | Stil modern și confort maxim | Activeshop

Scaunul Imperial Barber: stil modern și confort maxim

Prezentăm scaunul Imperial Barber - un modern , piesă elegantă și confortabilă care vă va ridica frizeria la noi culmi ale luxului și relaxării. Cu spătarul, suportul pentru picioare și tetiera reglabile, scaunul Imperial Barber poate fi personalizat pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui client. Fabricat din piele ecologică de înaltă calitate și având o bază cromată robustă, acest scaun este construit pentru a rezista mulți ani de servicii excepționale.

Confort maxim

Proiectat pentru confortul clienților dvs., Scaunul Imperial Barber oferă o gamă de caracteristici reglabile. Spătarul înclinabil și suportul pentru picioare oferă clienților dumneavoastră libertatea de a-și găsi poziția ideală pentru fiecare tratament. Scaunul de pluș din piele ecologică îi asigură că rămân confortabili și relaxați pe toată durata experienței lor în salon.

Stabilitate

La baza Scaunului Imperial Barber se află un baza lata cromata, asigurand stabilitate optima si prevenind orice risc de rasturnare. Siguranța clienților dvs. este primordială, iar acest design robust contribuie, de asemenea, la durabilitatea de lungă durată a scaunului, făcându-l o investiție care dă roade.

Stil

Scaunul Imperial Barber nu se referă doar la confort și funcționalitate; este, de asemenea, o piesă elegantă pentru frizerie. Finisajul negru elegant, completat de accente cromate elegante, adaugă o notă de rafinament care îmbunătățește orice decor cu un fler modern.

înălțimea maximă: 72 cm
înălțime minimă: 60 cm
lățime scaun: 55 cm
lățime scaun cu cotiere: 74 cm
lungime suport pentru picioare (partea cromată) : 50 cm
dimensiuni ambalaj:
81 x 74 x 82 cm