Dulap Lami, Stejar/Maro, 80x196x38 cm, 2 usi cu balamale

Vmobila
549 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Vmobila
Vandut de: Vmobila
Cod produs - SKU 5949054830612
Termen de procesare si livrare comanda: 30-45 zile lucratoare

Descriere


Amenajarea unui dormitor pentru copii poate părea o misiune obositoare. Copiilor le place să se joace, să citească și să se distreze cu prietenii lor. Totuși, nici un părinte nu își dorește să strice aspectul dormitorului copilului său din cauza dezordinii rezultate din lipsa spațiului pentru depozitare. Ca atare, dormitorul copilului va avea nevoie de un mobilier special, cu funcție suplimentară de organizare.


Dulapul Lami este o piesă esențială pentru o cameră de copii, ce oferă  funcționalitate dar și un design atractiv, modern, ce se va potrivi perfect cu orice stil al camerei. Are în componență 6 rafturi, ideale pentru organizarea jucăriilor, 2 compartimente închise, ideale pentru organizarea hainelor, dar și un sertar pentru accesorii, lenjerie, etc.


Picioarele groase asigură o poziționare solidă. Finisajul melaminat asigură o protecție de lungă durată împotriva uzurii zilnice, astfel încât dulapul să își păstreze aspectul inițial pentru mult timp.


Culorile stejar/maro reprezintă o combinație armonioasă și ușor de întreținut, ce adaugă o notă modernă, dar și elegantă oricărui interior.

Dimensiuni:

Latime: 80.2 cm
Inaltime: 196.6 cm
Adancime: 38.2 cm

Informatii utile:

Dimensiunile pot varia cu /-0.01%.
Intensitatea culorilor din imaginile prezentate poate fi diferita fata de cea a materialului.

Detalii

SKU
5949054830612
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.