Dormitor solano, alb, dulap 120 cm, pat cu tablie tapitata negru 140x200 cm, 2 noptiere, comoda

Vmobila
3.085 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Vmobila
Vandut de: Vmobila
Cod produs - SKU 5949054831671
Termen de procesare si livrare comanda: 30-45 zile lucratoare

Descriere

Setul de mobilier pentru dormitor îți oferă o scurtătură către un dormitor complet, armonizat. Cuprinde toate elementele esențiale – un pat, 2 noptiere, o comodă și un dulap spațios. Setul nostru complet de mobilier pentru dormitor te ajută să obții imaginea dorită, fără bătaia de cap cauzată de alegerea și potrivirea pieselor cumpărate separat.
Patul matrimonial Solano, cu tăblie tapițată și o dimensiune de de 140×200 cm oferă un design prețios oricărui dormitor.  Materialele sunt rezistente și atent selecționate, astfel încât să te poți bucura din plin de confort și de momentele de relaxare. Patul conține și o ladă spațioasă, ideală pentru depozitarea păturilor, fețelor de pernă sau cearșafurilor de pat.
Noptiera oferă un design atemporal și combină frumusețea cu funcționalitatea. Aceasta are 2 spații pentru depozitare: unul deschis, potrivit pentru amenajarea unei mini-biblioteci(pentru iubitorii de cărți) și un spațiu închis, potrivit pentru stocarea micilor obiecte pe care dorești să le ai mereu la îndemână.
Comoda oferă o notă modernă încăperii, fiind realizată din materiale rezistente și având în componență 3 sertare încăpătoare. Stilul său contemporan și liniile sobre vor oferi prospețime dormitorului tău! Cele trei sertare mari ale sale îți permit să depozitezi toate textilele, ținându-le departe de praf sau murdărie.
Dulapul oferă spațiul necesar pentru depozitarea tuturor pieselor vestimentare din garderoba ta. Acesta are o bară pentru umerașe, potrivită pentru așezarea cămășilor sau rochiilor, rafturi pentru hainele ce pot fi pliate și o ușă cu oglindă, astfel încât să nu mai fie nevoie să cumperi și să montezi o oglindă separată.
Culoarea albă alături de tapițeria neagră și finisajul mat al pieselor de mobilier oferă un aspect elegant și completează cu stil amenajarea spațiului tău.
Dimensiuni:

Pat: Lungime 144 cm, Lățime 204 cm, Înălțime tăblie mare 92 cm, înălțime tăblie mică 34 cm
Sertar pat: Lungime 83 cm, Lățime 53 cm
Comodă: 90 x 82 x 45 cm
Noptieră: 45 x 44 x 42 cm
Dressing: 120 x 200 x 61 cm
Laterale Suport saltea = PAL cu grosimea de 18 mm.

Informații utile:

Pentru un transport sigur, produsul va fi livrat în pachete, neasamblat;
Vine la pachet cu instrucțiuni și toate elementele necesare pentru finalizarea montajului;
Setul nu conține saltea;
Dimensiuni necesare pentru saltea : 140×200 cm;
Produsul conține suport pentru saltea.

Detalii

SKU
5949054831671
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.