Cușcă pentru iepuri gri 100,5x54x55 cm lemn masiv de pin

Casa Practica
434 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 172290
EAN 8720845798642
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Această cușcă pentru iepuri, cu un centru de activități spațios și o zonă de dormit, oferă un loc sigur și confortabil pentru prietenii dvs. blănoși, cum ar fi iepurașii, cobaii, rățuștele și alte animale de companie mici, pentru ca acestea să se joace și să se odihnească.

  • Structură robustă: Această cușcă de iepuri pentru exterior este realizată din lemn masiv de pin, contribuind la structura robustă. Lemnul de pin este un material natural frumos. Are fibre drepte, iar nodurile conferă materialului un aspect rustic original. Având un acoperiș rezistent la apă, cușca pentru iepuri este perfectă pentru utilizare în aer liber.
  • Perete din plasă de sârmă: Cușca pentru iepuri este echipată cu pereți din plasă de sârmă, care previn comportamentele nedorite și a accidentele neașteptate. De asemenea, vă permite să observați iepurii zilnic, garantând iepurilor dvs. un câmp vizual larg și suficient aer proaspăt.
  • Centru de activități cu mai multe niveluri: Cu un culcuș și o zonă de alergare spațioasă, acest adăpost pentru iepuri oferă spațiu amplu pentru ca animalele dvs. mici să se joace și să se plimbe liber.
  • Culoare: Gri, alb, verde
  • Material: Lemn masiv de pin, placaj
  • Dimensiuni: 100,5 x 54 x 55 cm (L x l x î)
  • Asamblare necesară: Da

Detalii

SKU
172290
EAN
8720845798642
Greutate (kg)
8 kg
Marime
N/A
Culoare
Gri
Numar colete
1
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.