Bucătărie Premio

Vmobila
3.299 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Vmobila
Vandut de: Vmobila
Cod produs - SKU 5949054807515
Termen de procesare si livrare comanda: 30-45 zile lucratoare

Descriere

Setul de mobilă de bucătărie Premio, cu o lungime de 270 cm și o construcție atractivă vizual oferă spațiu generos pentru depozitare și este potrivit pentru o încăpere spațioasă, pentru o bucătărie open space și chiar și pentru o bucătărie mai îngustă, tip vagon.
Dulapurile mobilei de bucătărie sunt așezate de-a lungul peretelui, în linie dreaptă, așadar, atât tăiatul și spălatul legumelor, dar și gătitul vor reprezenta niște sarcini mai ușor de îndeplinit, nefiind nevoie să te deplasezi în toate colțurile încăperii. Corpul pentru cuptor încorporabil reprezintă o soluție excelentă de a economisi spațiu în orice bucătărie și creează un aspect ordonat, oferind un plus de unicitate. Un set de mobilier de bucătărie în combinația alb/sonoma reprezintă o alegere excelentă, care vă permite să combinați frumusețea și funcționalitatea, fără a aglomera spațiul.  
Finisajul blatului de bucătărie oferă o notă clasică încăperii iar materialul termorezistent al acestuia asigură durabilitatea. În plus, petele, grăsimea și urmele de murdărie sunt ușor de curățat.

Detalii

SKU
5949054807515
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.

Produse recomandate