Birou cu 2 sertare, 120 x 50 x 76 cm, lemn masiv reciclat

Casa Practica
772 RON (TVA inclus) 909 RON valabil pana la 31 mar.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 244905
EAN 8718475577812
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Acest birou din lemn în stil industrial emană un farmec vintage și va reprezenta o piesă de mobilier mereu la modă în casa dvs. Are două sertare, care oferă un spațiu amplu pentru depozitarea obiectelor mici, cum ar fi chei, carnețele și alte obiecte diverse. Biroul poate fi de asemenea utilizat ca servantă sau masă consolă.

Această masă de computer este realizată din lemn masiv reciclat, provenit din grinzi, pardoseli și grinzi de sprijin din interiorul clădirilor vechi demolate și poate conține diferite tipuri de lemn precum lemnul de pin, tec, fag, stejar, cedru, mango, acacia etc. Aceasta înseamnă că lemnul recuperat păstrează caracteristicile diferitelor tipuri de lemn. Lemnul reciclat este deja învechit, erodat și uscat, astfel încât nu se mai micșorează, nu se îndoaie și nu necesită un finisaj.

Fibrele frumoase din lemn fac ca fiecare piesă de mobilier să fie unică și ușor diferită de următoarea. Semnele de uzură și structura vizibilă a fibrelor oferă fiecărei mese de lucru o istorie proprie și un aspect unic. Fiecare pas al procesului de fabricație este realizat cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de șlefuire, vopsire sau lăcuire. Este ușor de asamblat.

Notă importantă: Culorile variază de la piesă la piesă, ceea ce face ca fiecare dintre birourile noastre să fie unice. Livrarea este aleatoare.

  • Material: Lemn masiv reciclat + picioare din oțel
  • Dimensiuni: 120 x 50 x 76 cm (l x ad. x î)
  • Șlefuit, vopsit și lăcuit
  • Cu 2 sertare
  • Ușor de asamblat

Detalii

SKU
244905
EAN
8718475577812
Categorii
Greutate (kg)
28 kg
Culoare
Multicolour
Garantie (luni)
24 luni
Numar colete
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.