Cum să aranjezi un birou acasă?

Din ce în ce mai mulți oameni își creează un birou în casa lor. Uneori este dictată de forma muncii noastre, alteori de motive practice. Oameni ocupați, ocupați, ar trebui să avem un loc în care să ne putem ocupa cu calm de îndatoririle noastre profesionale. Cum să le aranjezi? noi sugerăm!  

Spaţiu

Pentru ca biroul să îndeplinească toate ipotezele și cerințele noastre, să ne gândim în primul rând ce spațiu avem pentru dispozitivul său. Vom separa o cameră separată pentru el, sau poate un spațiu în sufragerie sau dormitor? Dacă suntem fericiți proprietari ai unei încăperi mari, nu trebuie să ne limităm în alegerea mobilierului, amintindu-ne totodată regula că prea mult este copleșitor. Într-o cameră luminoasă, bine luminată, ne putem gândi la mobilier mai întunecat (de exemplu, wenge, nuc închis, nuc perseo), care cu siguranță va da locului nostru un caracter „serios”. În spațiile mai mici, putem opta pentru un birou alb, simplu și un scaun modern, îngust. Peretii pot fi vopsiti in alb sau, in functie de nuanta mobilierului, in ecru. Să ne amintim că în birou trebuie să existe un birou, un fotoliu confortabil și un loc pentru documente. Prin urmare, merită să ne gândim la distribuția lor corectă - astfel încât să nu se ciocnească unul de celălalt și să ne lase spațiu liber pentru muncă.  

Proiecta

Atunci când alegem mobilier pentru biroul nostru de acasă, ar trebui să ne ghidăm în primul rând după propriul gust și nevoi - va fi, fără îndoială, un loc în care ne vom petrece mai mult sau mai puțin din timpul nostru prețios. Caracterul demn al camerei va fi atins datorită mobilierului elegant, clasic, care arată grozav într-un birou de avocat sau manager. Dacă, pe de altă parte, ne simțim mai bine înconjurați de blocuri de lumină, să obținem sisteme moderne, simple, care să nu ne copleșească. 

Echipamente și funcționalitate

Biroul nostru trebuie să îndeplinească funcția de bază, care este libertatea de a lucra. Pentru ca acest lucru să se întâmple, avem nevoie de astfel de echipamente și amenajări de mobilier care să ne permită acest lucru. Să începem cu biroul la care ne vom îndeplini atribuțiile și ne vom petrece o mare parte a zilei. Merită să le setați în așa fel încât să puteți ajunge la documentele necesare dacă este necesar. Așa că să ne gândim să o plasăm în mijlocul camerei. Vom fi apoi „în centrul evenimentelor”.  Un alt minim necesar sunt rafturile de cărți și tot felul de biblioteci care pot fi adunate pentru a crea un întreg coerent. Gândindu-ne la dotarea viitorului birou, nu putem omite un  fotoliu confortabil . De asemenea, fotoliul ar trebui să ne servească mulți ani. Așa că să ne gândim la mecanismele de reglare adecvate, datorită cărora ne vom odihni coloanei vertebrale pentru un timp.  O soluție interesantă poate fi să puneți o canapea, fotolii în birou pentru o relaxare binemeritată sau oaspeți în vizită. Completând camera noastră cu accesorii, să nu uităm de o lampă de birou asortată stilistic întregului. Să încercăm să ne amenajăm biroul astfel încât să ne fie plăcut să lucrăm în el. Să nu scăpăm de pozele de pe pereți sau de flori. Dimpotrivă - sunt foarte recomandate. Colecția Shetland pentru birou Un birou de acasă trebuie să fie propice concentrării și muncii eficiente. Amintiți-vă, totuși, că aceasta este o parte a casei care ar trebui să fie o extensie a amenajării întregului interior. Un birou adaptat stilului nostru ne va face munca și timpul petrecut în el mai plăcute! 

Comentarii