E timpul să te odihnești, sau ce mobilier să alegi pentru grădină

După luni reci, pline de vânt și ploaie, zilele calde au sosit în sfârșit! Afară este deja vară, ceea ce înseamnă că este timpul să avem grijă de curtea noastră! Mobilier de gradina, gazon ingrijit, accesorii stilate - acestea sunt doar cateva dintre lucrurile la care merita sa fii atent la crearea acestui spatiu. Indiferent dacă aveți o grădină mare cu terasă sau doar un mic petic de verdeață în fața casei, cu siguranță merită să petreceți ceva timp și energie pentru a crea acolo un loc perfect de relaxare.  

Începeți să vă faceți ordine în grădina!

Deci cu ce merită să începi? Primul pas trebuie să fie eliberarea spațiului după iarnă. În aceste câteva luni în care nu avem posibilitatea de a folosi grădina, s-ar putea să se fi acumulat multe deșeuri pe gazonul nostru. Ramuri rupte, frunze bătrâne, gunoaie dar și multe obiecte de care am uitat înainte de zilele geroase. Așa că merită să iei mănuși, o greblă, un sac de gunoi și să cureți bine! Înainte de a trece la alegerea mobilierului pentru grădină, merită să avem grijă și de gazon. Cel mai important tratament pe care îl putem folosi în procesul de îngrijire a gazonului este tunderea acestuia, datorită căruia grădina va arăta plăcut din punct de vedere estetic. Merită să ne amintim despre udarea corespunzătoare a gazonului și utilizarea îngrășămintelor care îmbunătățesc starea generală și aspectul gazonului.

Este timpul să alegeți mobilier de grădină!

Când gazonul este împrospătat, este timpul să creați colțul perfect pentru relaxare. Este timpul să alegeți mobilier de grădină! Atunci când amenajați o grădină sau o terasă, în primul rând, merită să acordați atenție calității mobilierului selectat. Verifică din ce material este realizat mobilierul de grădină care îți place. Plasticul special, precum tehnorattanul, este extrem de rezistent la condițiile meteorologice, ceea ce vă va permite să vă bucurați de ele mulți ani. În plus, acest material asigură ușurința structurii - mutarea mobilierului nu va fi o problemă! Verificați dacă materialul va fi rezistent la razele UV și dacă sunt ușor de curățat. 

Câteva gadgeturi elegante pentru grădina ta!

Mobilier de grădină cumpărat, a venit vremea accesoriilor! Pentru grădină, merită să alegeți lucruri care nu numai că vor arăta plăcut din punct de vedere estetic, ci vor fi și funcționale. O soluție bună va fi o cutie de grădină în care putem depozita unelte cu un scaun. Capacul său plat poate fi folosit ca scaun. Și după cum știți, spațiul suplimentar pentru scaune este extrem de util atunci când organizați o petrecere în grădină sau la grătar cu familia. Un alt accesoriu de care nicio grădină sau terasă nu se poate lipsi sunt ghivecele. Atunci când alegeți aceste tipuri de aditivi, durabilitatea lor este extrem de importantă. Oalele de plastic pot fi mai practice, dar cele din ceramică vor arăta mult mai bine. 

Comentarii