Transport si retururi

In prezent, magazinul www.casapractica.ro livreaza doar in Romania.

Livrarea produselor comandate in magazinul nostru se taxeaza astfel:

Casa Practica (casapractica.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 • Curier, Peste 10 zile, Grila de calcul in functie de numarul de produse achizitionate
  0 buc. - 2 buc.: 25 RON
  2 buc. - 5 buc.: 50 RON
  5 buc. - 10 buc.: 75 RON
  10 buc. - 16 buc.: 100 RON
  16 buc. - sau peste: 150 RON
  Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 15.000 RON
La valoarea totala a comenzii calculata de magazin nu se mai adauga alte taxe, comisioane sau speze.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

POLITICA DE RETURNARE


La Casa Practica oferim o perioadă de 14 zile calendaristice de la confirmarea primirii comenzii în care puteți returna produsul

În această perioadă puteți să încercați produsul ca si cum ați face-o într-un magazin. De îndată ce ați pus în folosire produsul, perioada în care puteți returna produsul a expirat.   

Vă sfătuim să verificați produsul imediat după primire. Daca sunt deteriorate sau incomplete, înștiințați-ne la telefon sau prin email. Dacă nu sunteți mulțumit de produs, este posibil să îl returnați. Este cazul atât pentru produsele aflate în lichidare sau la oferta. 

Este necesar să ne contactați în termen de 14 zile pentru a informa că doriți să returnați (o parte) comanda. Vă vom returna suma completa în termen de 14 de zile după ce am primit produsul returnat.

Dacă doriți să returnați produsele, vă rugăm să ne informați în termen de 14 zile de la primirea produsului prin telefon sau email.


E-mail: vanzari@casapractica.ro
Telefon: 0726.788.035Rețineți că este obligatoriu să ne informați cu privire la aceasta prin e-mail sau prin telefon, după cum am menționat mai sus 

După notificare vă vom trimite informații privind returnarea. Puteți aranja o zi în care să fie ridicat coletul cu produsul returnat. Produsul se ridica prin firma de curierat trimisa de noi si este gratis.

  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

    

Marturiile clientilor

 

Bună ziua, Am primit produsul comandat. Mulțumesc mult! O mică sugestie, dacă îmi permiteți: afișați pe...

Irina Răducan - Ineu

Vezi mai multe marturii