Scaun electric cosmetic lux 273b + taburet 304 alb

ACTIVESHOP
RON 5,522 (VAT included) RON 5,753 valid until 06 May
shipping cost is not included
ACTIVESHOP
Product code - SKU 5906717417481
EAN 5906717417481
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Mobilier profesional pentru un salon de înfrumusețare

Stația de lucru potrivită este cheia efectuării unor tratamente eficiente. Atentia la detalii, versatilitatea si functionalitatea sunt trasaturile care disting acest set de mobilier cosmetic. Elementele perfect selectate din care este compus vor permite o muncă eficientă.

< /p>

Scaune cosmetică elegant și funcțional

Echipamentele oferite de marca Sillon, precum scaunele cosmetice funcționale, se disting prin bune calitate si, in acelasi timp, un pret accesibil. Funcționalitățile perfect planificate ale scaunelor cosmetice din seria Lux fac ca aceste modele să fie ideale pentru o gamă largă de tratamente efectuate în saloane profesionale.

Scaunul electric de cosmetică Sillon Lux 273B este echipat cu 3 actuatoare controlat de o telecomandă pe un cablu, care permite o reglare lină în trei planuri – are înălțimea și unghiurile reglabile ale spătarului și suportului pentru picioare. Înălțimea scaunului este reglabilă de la 65 cm la 84 cm, iar atunci când este complet desfășurat, fotoliul atinge o lungime de peste 2 metri. Echipamentul poate fi desfășurat liber în poziția canapelei, ceea ce, combinat cu orificiul din tetiera ascuns sub capac, își mărește semnificativ funcționalitatea pentru serviciile faciale și corporale.

Scaunul este echipat și cu cotiere mobile , o tetieră retractabilă și un suport metalic pentru agățarea telecomenzii. Scaunul este umplut cu spumă de duritate adecvată și acoperit cu piele sintetică plăcută la atingere în nuanțe de alb, datorită căreia echipamentul este confortabil de utilizat, rezistent la umiditate și ușor de curățat . Elementele decorative din lemn de pe cotiere disting scaunul de alte modele, fiind un accent vizual atractiv, elegant. Tivulurile bine profilate oferă scaunului un aspect elegant și fac scaunul ergonomic.

Scaun ergonomic pentru practicant

Taburet cosmetic practic AM-304 vă permite să efectuați confortabil toate tipurile de proceduri cosmetice. Montat pe un lift hidraulic durabil, vă permite să reglați înălțimea în orice moment. Baza cu cinci stele asigură stabilitate, iar roțile cauciucate fac mobila ușor de mutat, ceea ce asigură un lucru confortabil. De asemenea, spătarul poate fi îndepărtat cu ușurință pentru libertate de mișcare. Aceste soluții vă permit să ajustați scaunul în funcție de nevoile dvs. și de procedura care se efectuează la un moment dat. Designul simplu și culorile clasice îl fac să se potrivească perfect în orice interior.

Details

SKU
5906717417481
EAN
5906717417481
Categories
Greutate (kg)
87.4 kg
Brand
Garantie (luni)
24

What customers are saying

Do you own or have used the product?
Post review

Write a review and earn loyalty points worth RON 25.

Recommended products