Scaun cosmetic hid. de bază 210 alb

ACTIVESHOP
RON 1,502 (VAT included) RON 1,768 valid until 28 Apr
shipping cost is not included
ACTIVESHOP
Product code - SKU 5906717420696
EAN 5906717420696
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

De mulți ani, marca ACTIVESHOP oferă o gamă largă de produse care sunt potrivite pentru uz profesional în multe industrii. În sortimentul disponibil, puteți găsi articole din diverse categorii, de la mici accesorii esențiale până la echipamente specializate, precum mobilier cosmetic.

Simplitate și funcționalitate

Un scaun cosmetic pivotant echipat cu un < strong>actuatorul hidraulic este un echipament practic care va fi util în multe saloane specializate, inclusiv în saloanele de înfrumusețare, masaj sau tatuaje. Va fi potrivit pentru cei care caută o piesă de mobilier cosmetică simplă și funcțională.

Soluții funcționale pentru o muncă confortabilă

< p>Înălțimea scaunului poate fi reglată în intervalul de 65-79 cmmâini libere folosind o pompă hidraulică. Acest lucru permite utilizarea confortabilă a echipamentului pentru persoane de diferite înălțimi și permite adaptarea acestuia la nevoile individuale atât ale clientului, cât și ale persoanei care efectuează procedura. Mecanismul folosit este foarte durabil și fiabil. Datorită orificiului din tetiera ascuns sub o pernă bine profilată, scaunul va fi și perfect pentru tratamente efectuate pe spate, precum masaje sau tatuaje.

Confort de utilizare

Scaunul poate face o rotire completă, ceea ce vă permite să îl ajustați la tratamentul efectuat în momentul de față. Dispozitivul de acționare are unsistem de blocare încorporat, astfel încât odată ce poziția selectată este setată, echipamentul o menține stabil. Cotierele garantează suport adecvat și pot fi îndepărtate cu ușurință dacă este necesar. Aceste elemente, împărțite în jumătate, sunt mobile, astfel încât se așează bine la schimbarea poziției spătarului.

Reglarea manuală a unghiurilor de înclinare h2>

Folosind pârghii speciale, este posibil săreglați continuu unghiurile la care se află suportul pentru picioare și spătarul. Acest lucru permite ajustarea optimă a setărilor la nevoile individuale, pentru efectuarea corectă și confortabilă a tratamentelor și confortul utilizării. Scaunul poate fi desfășurat până în poziția patului de zi, ceea ce îi crește semnificativ funcționalitatea.

Design modern și ergonomie

Scăunul scaunul este umplut cu spumă de fermitate potrivită și acoperit cu imitație de piele semi-mată în nuanțe de alb. Datorită utilizării unui astfel de material, echipamentul este confortabil de utilizat, rezistent la umiditate și ușor de curățat. Tivul profilat corespunzător conferă scaunului o formă ergonomică. Construcția solidă garantează durabilitate și stabilitate. Designul simplu și culorile clasice îi permit să se potrivească în orice interior.

Dimensiunile exacte sunt date în fotografie.
Setul include: scaun cu spătar și suport pentru picioare, set de cotiere, pernă orificiu, elemente de bază cu actuator, kit de asamblare.

Date:
Tip: hidraulic
Număr de servomotoare: 1
Culoarea cadrului: nuanțe de alb
Culoarea tapițeriei: nuanțe de alb
Material tapițerie: piele sintetică
Umplutura scaunului: spumă
Lungime la extins complet: 184 cm
Garanție: 12 luni

Details

SKU
5906717420696
EAN
5906717420696
Greutate (kg)
70 kg
Brand
Garantie (luni)
24

What customers are saying

Do you own or have used the product?
Post review

Write a review and earn loyalty points worth RON 25.

Recommended products