Scaun De Coafura Gabbiano Lille-M Gold Black

ACTIVESHOP
2.243 RON (Inklusive MwSt) 2.439 RON valid until 02 Mai
Versandkosten sind nicht inklusive
ACTIVESHOP
Produktcode - SKU 5906717453199
EAN 5906717453199
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Gabbiano este un brand italian de lux de echipamente și mobilier de coafură, care se distinge prin fiabilitate, calitate și estetică a manoperei, precum și prin confort ridicat de utilizare. Oferta include o selecție largă de echipamente funcționale de salon, cum ar fi scaune, mașini de spălat și infrazone.

Element extrem de stilat al salonului de coafură

Elegantul scaun de coafură Gabbiano Lille-Mr cu un aspect practic liftul hidraulic este o piesă de mobilier funcțională care va deveni o podoabă a oricărui salon de coafură. Culorile clasice, designul interesant și elementele decorative în nuanțe aurii îi conferă un aspect de bun gust. Funcționalitatea ridicată va asigura confort atât pentru coafor, cât și pentru utilizatorii săi.

Funcționalitate, confort și fiabilitate

Ridicatorul hidraulic durabil vă permite să reglați înălțimea scaunului în interval de 48-55 cm< /strong>, chiar și atunci când clientul stă pe scaun. Acest lucru garantează muncă mai ergonomică, datorită capacității de a regla în mod liber nivelul scaunului la înălțimea atât a clientului, cât și a coaforului și opțiunii de rotație completă. Spătarul perfect profilat acoperit cu piele sintetică vă permite să luați o poziție confortabilă. Acest lucru oferă suport adecvat pentru spate, care este deosebit de important pentru tratamentele care durează multe ore. Un element interesant din punct de vedere vizual aici este un metal, lustruit, detaliu sofisticat în nuanțe de aur care leagă spătarul de sezut. Spațiile create ușorează menținerea curată a salonului, permițându-vă să măturați cu ușurință părul din fiecare colț și colț al scaunului. Acest lucru economisește timp la pregătirea stației de lucru între clienți.

Soluții bine gândite

O bază solidă, rotundă, cu cauciuc, garantează stabilitate în timpul utilizării. Suprafața netedă face ca acest element să fie ușor de păstrat curat. Un plus semnificativ este suportul pentru picioare dedicat acestui model, care oferă suport stabil pentru picioarele utilizatorului. Cotierele sunt la înălțimea potrivită, permițând poziționării corecte a umerilor clientului – aceasta înseamnă că acesta nu își ascunde capul în umeri sau slăbită – facilitând în mod clar efectuarea precisă a tratamentelor< /strong>, inclusiv tunsori.

< strong>Eleganță și confort ridicat de utilizare

Scaunul confortabil este umplut cu spumă durabilă și rezistentă la deformare, care asigură o utilizare pe termen lung, confort ridicat și confort chiar și în timpul perioadei lungi de timp. tratamente de durata. Tapițeria este realizată din piele sintetică plăcută la atingere. Folosirea unui astfel de material face ca echipamentul să fie rezistent la umiditate, durabil și ușor de curățat. Acoperirea în nuanțe de negru și elementele decorative în culori aurii îi conferă o expresie a eleganței atemporale. Toate suprafețele metalice sunt lustruite. Scaunul de coafură Lille-M se distinge printr-un finisaj de bun gust, care îi conferă un caracter exclusivist și îl face să arate grozav în multe saloane profesionale.

Dimensiunile detaliate sunt date în fotografie. .
Setul include: scaun, actuator cu baza, suport pentru picioare.

Date:
Ridicator: hidraulic
Baza: rotund
Material tapițerie: piele sintetică
Material de umplutură: spumă
Culori: nuanțe de negru și auriu

Einzelheiten

SKU
5906717453199
EAN
5906717453199
Nach Kategorie kaufen
Greutate (kg)
51 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 25 RON.