Scaun De Coafura Gabbiano Malaga Auriu Negru

ACTIVESHOP
2.585 RON (Inklusive MwSt)
Versandkosten sind nicht inklusive
ACTIVESHOP
Produktcode - SKU 5906717452284
EAN 5906717452284
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Gabbiano este un brand italian de lux de echipamente și mobilier de coafură, care se distinge prin fiabilitate, calitate și estetică a manoperei, precum și prin confort ridicat de utilizare. Oferta include o selecție largă de echipamente funcționale de salon, cum ar fi scaune, mașini de spălat și infrazone.

Element elegant al unui salon de coafură

Scaunul de coafură Gabbiano Malaga echipat cu un lift hidraulic este un practic piesa de mobilier care va deveni o impodobire a unui salon de coafura. Culorile clasice și elementele decorative în nuanțe aurii îi conferă un aspect elegant. Funcționalitate înaltă va oferi confort atât pentru coafor, cât și pentru utilizatorii săi.

Funcționalitate, confort și fiabilitate

Ridicatorul hidraulic durabil vă permite să reglați înălțimea în 52- 68 cm, chiar și atunci când clientul stă pe scaun. Acest lucru garantează mai multmuncă ergonomică, datorită capacității de a ajusta eficient nivelul scaunuluila înălțimea atât a clientului, cât și a coaforului. Spătarul confortabil permite să luați poziția corectă și oferă suport pentru spate, ceea ce este important mai ales pentru tratamentele care durează multe ore.

Soluții bine gândite

Baza solidă, pătratăasigură stabilitate în timpul utilizării. Suprafața netedă face ca acest element să fie ușor de păstrat curat. Scaunul larg, umplut cu spumă fermă corespunzător, oferă confort ridicat de utilizare și confort chiar și în timpul orelor lungi de tratament. Cotierele sunt la înălțimea potrivită, permițând poziționarea corectă a umerilor clientului – asta înseamnă că acesta nu își ascunde capul în brațe sau nu se înclină – îmbunătățind în mod clar tratamentele, inclusiv tunsorile. Acest lucru facilitează performanța precisă a serviciilor.

Eleganță și confort ridicat

Scaunul este umplut cu spumă, care este durabilă și nu se deformează, asigurând o utilizare confortabilă pentru o lungă perioadă de timp. Tapiteria este realizata din imitatie de piele placuta la atingere cu o structura specifica. Datorită utilizării unui astfel de material, echipamentul este rezistent la umiditate, durabil și ușor de curățat. Acoperirea în nuanțe de negru și elementele decorative în nuanțe aurii îi conferă o expresie de eleganță atemporală. Finisajul său clasic distinctiv îl face să arate grozav în aproape orice spațiu.


Dimensiunile detaliate sunt date în fotografie.
Setul include: scaun, actuator cu bază .

Date:
Ridicator: hidraulic
Baza: pătrată
Material tapițerie: piele sintetică
Culori: nuanțe de negru, nuanțe de aur< /p>

Einzelheiten

SKU
5906717452284
EAN
5906717452284
Nach Kategorie kaufen
Greutate (kg)
33 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 25 RON.