Cum să alegi o masă de toaletă pentru dormitor?

Masuta de toaleta  pentru dormitor   este o piesa de mobilier care a fost asociata pana acum cu designul interior al vremurilor bunicilor nostri, astazi revin. Din ce în ce mai multă atenție îi acordă nu doar femeile mature, ci și adolescenții! Masa de toaleta este locul perfect unde toate cosmeticele, bijuteriile si accesoriile pot fi adunate intr-un singur loc.  


De ce merită să ai o masuta de toaletă?

Masuta de toaleta este o solutie ideala datorita careia toate cele mai necesare produse cosmetice, bijuterii sau accesorii (uscator de par, placa de indreptat, oglinda, cosmetice etc.) vor fi mereu la indemana intr-un singur loc. Un avantaj suplimentar al măsuței de toaletă cu oglindă bine luminată este posibilitatea de a crea un machiaj perfect. Un alt avantaj este că toate ustensilele cosmetice vor fi colectate departe de baie, ceea ce va oferi un acces mai ușor la baie pentru restul gospodăriei.   


Locul perfect pentru o toaletă

Amplasarea bună a mesei de toaletă în cameră este foarte importantă. Ar trebui amplasat cât mai aproape de lumina naturală, ceea ce va asigura o iluminare adecvată la aplicarea machiajului. Amplasarea măsuței de toaletă sub fereastră vă oferă posibilitatea de a vă privi liber în oglindă, fără a fi nevoie de iluminare suplimentară. Dacă amenajarea mobilierului în camera noastră face imposibilă plasarea măsuței de toaletă lângă fereastră, aceasta ar trebui să fie puternic iluminată cu lumină artificială în culoarea luminii zilei. Amintiți-vă că în apropierea mesei de toaletă ar trebui să existe o priză electrică, datorită căreia vom putea folosi liber uscătorul de păr, placa de îndreptat sau ondulatorul.   Dacă puteți aloca doar un colț mic pentru o masă de toaletă, mesele de toaletă portabile cu dimensiuni mici vor fi o soluție mai bună. Pot fi mutate sau scoase cu ușurință dacă este necesar. Dacă avem mult spațiu în dormitor, luați în considerare o masă de toaletă mare cu oglindă, cu multe sertare și rafturi - va ocupa mult spațiu, dar nu va funcționa doar ca o masă de toaletă, ci și ca comodă . 


Alegerea toaletei potrivite

Dimensiunea mesei de toaleta trebuie adaptata la dimensiunea incaperii in care va fi amplasata. În același timp, ar trebui să fie suficient de mare încât dimensiunea sa să vă permită să-l utilizați liber. Stilistic, nu trebuie deloc să se refere la mobilierul din cameră. Poate fi complet contrastant - datorită acestui lucru, va atrage privirea. Cu siguranță, însă, trebuie să se potrivească gustului femeii care îl va folosi. Atunci cand alegem o masa de toaleta, ar trebui sa optam pentru o piesa de mobilier care are mai multe sertare sau un dulap. Mesele de toaleta moderne si minimaliste par a fi simple si functionale. O soluție interesantă - potrivită și interioarelor moderne - poate fi o măsuță de toaletă veche, pe care o vom reîmprospăta (o putem face singuri) sau o vom restaura (este mai bine să o încredințăm specialiștilor în acest domeniu) a (străbunicii) noastre. veche masă de toaletă.Cum să faci o toaletă? Puteți citi în articolul nostru!   


Masa de toaleta combinata cu un birou

Merită să știți că unii producători oferă o soluție care este combinarea unui birou cu o masă de toaletă. În acest caz, cumpărăm 2 piese de mobilier separat - un birou ca bază și o extensie cu oglindă. Datorită acestui fapt, creăm o piesă de mobilier care îndeplinește două funcții și este perfectă pentru camera unui adolescent.   


Masute de toaleta metalice

Sunt solide, confortabile, perfecte atât pentru interioare foarte moderne, cât și pentru interioare clasice. Mesele de toaleta din metal forjat – pentru ca vorbim despre ele – sunt capodopere realizate manual. Perfect pentru individualistii care doresc sa se exprime in acest fel. Fiecare dintre ele este unică și unică în felul său. Un fierar bun poate face o masă de toaletă special pentru noi după designul nostru. O masa de toaleta cu elemente din fier forjat poate avea blat din sticla sau blat lacobel colorat. Amintiți-vă că aspectul mesei de toaletă depinde și de culoarea oțelului - culoarea aurie îi va oferi un aspect mult mai cald decât, de exemplu, negrul. Dezavantajul unei mese de toaletă forjată este că de obicei nu are nici dulapuri, nici rafturi.


Taburet de toaleta

Un element inseparabil al mesei de toaleta este un scaun confortabil. Tipul acesteia ar trebui să depindă de tipul de masă de toaletă, de stilul acesteia și de spațiul disponibil. Pentru o masă de toaletă forjată, un scaun sau un scaun forjat va fi cel mai potrivit. Putem asorta atat un taburet, un puf, un scaun si un fotoliu la o masa de toaleta din lemn . O masă de toaletă într-un stil mai modern poate avea un puf colorat sau un scaun elegant în loc de un taburet.   Masa de toaleta Gamla   Masuta de toaleta este o piesa de mobilier care va indeplini visele multor femei si adolescenti. Vă încurajăm să vă familiarizați cu selecția noastră largă de măsuțe de toaletă în stil modern, clasic sau industrial și să găsiți cea perfectă pentru dormitorul dvs.! 

Comentarii