Dormitor Urban, ulm/maro, pat 160x200 cm, dulap cu 2 usi culisante, 2 noptiere, comoda

Vmobila
6.459 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Vmobila
Vandut de: Vmobila
Cod produs - SKU 5949054821436
Termen de procesare si livrare comanda: 30-45 zile lucratoare

Descriere

Setul de mobilier pentru dormitor îți oferă o scurtătură către un dormitor complet, armonizat. Cuprinde toate elementele esențiale – un pat, 2 noptiere, o comodă, o oglindă și un dulap spațios. Setul nostru complet de mobilier pentru dormitor te ajută să obții imaginea dorită, fără bătaia de cap cauzată de alegerea și potrivirea pieselor cumpărate separat.
Patul oferă confortul de care ai nevoie după o zi obositoare. Materialele sunt atent selecționate, astfel încât să te poți bucura din plin de momentele de liniște
Noptiera oferă un design atemporal și combină frumusețea cu funcționalitatea, fiind potrivită pentru stocarea micilor obiecte pe care dorești să le ai mereu la îndemână. Oglinda întărește imaginea luxoasă a încăperii și atrage atenția prin detaliile sale rafinate. Stilul său contemporan și liniile sobre vor oferi prospețime dormitorului tău!
Comoda îți permite să depozitezi toate textilele, ținându-le departe de praf sau murdărie. De asemenea, o amplasare strategică a oglinzii deasupra comodei îți poate permite să o utilizezi și pe post de măsuță de machiaj, scutind astfel o cheltuială în plus.
Dulapul oferă spațiul necesar pentru depozitarea tuturor pieselor vestimentare din garderoba ta și completează cu stil amenajarea dormitorului, aflându-se în perfectă armonie cu restul pieselor.
Un  set de mobilier în culorile ulm/ maro combină modernul cu eleganța și oferă un aspect vizual plăcut și luminos. Tapițeria aduce unicitate și stil oricărui spațiu. Aceasta se află în armonie cu restul pieselor și creează un aspect sofisticat, plăcut.

Informații utile:

Pentru un transport sigur, produsul va fi livrat în pachete, neasamblat,
Vine la pachet cu instrucțiuni și toate elementele necesare pentru finalizarea montajului.

Dimensiuni (lățime x înălțime x adâncime):

Pat: 193 x 105 x 218 cm
Noptieră: 59 x 41 x 38 cm
Oglindă: 100 x 69 x 2 cm
Dressing: 272 x 242 x 64 cm
Comodă: 127 x 80 x 45 cm

CADOU : Somieră pentru pat 

Detalii

SKU
5949054821436
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.