Scaun din lemn masiv de fag tapitat cu piele ecologica zim sonia , maro

Vmobila
239 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Vmobila
Vandut de: Vmobila
Cod produs - SKU 5949054826578
Termen de procesare si livrare comanda: 30-45 zile lucratoare

Descriere

Scaunele pentru bucatarie si living sunt indispensabile din orice locuinta, datorita rolului functional dar si celui estetic care creaza un contrast spectaculos cu celelalte piese de mobilier creand o atmosfera de vis si un confort la superlativ. Scaunul Zim Sonia tapitat cu piele ecologica de culaore maro, vine in completarea laturii practice, adaugand un plus de confort si eleganta spatiului in care il utilizati.

Acesta imbina intr-un mod armonios structura din materiale rezistente de inalta calitate si durabile (material PAL de 16 mm si cherestea de fag) cu sezutul si spatarul din poliuretan acoperit cu imitatie de material textil de culoare maro, realizand un design specific stilului modern.

Constructia scaunului fix asigura continuitate intre sezut si spatar, pentru un confort sporit. Nuanta tapieriei maro asigura continuitate cromatica impreuna cu picioarele de culoare alba.

Dimensiunile scaunului Zim Sonia sunt: 96 cm inaltime, 45 cm adancime si 40 cm latime. Acest scaun este construit pentru a sustine greutatea maxima de 100 kg.

Dimensiuni:
Latime 40 cm
Adancime 45 cm
Înaltime 96 cm
Culoare: Maro

Detalii

SKU
5949054826578
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.