Scaune de bar, 4 buc., lemn masiv reciclat

Casa Practica
1.197 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 245391
EAN 8718475580034
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Aceste scaune de bar în stil antichizat emană un farmec industrial și vor aduce o notă de modernitate permanentă decorului interior al casei dvs.

Scaunele de bar sunt realizate din lemn masiv reciclat, provenit din traverse, pardoseli și grinzi de sprijin din interiorul clădirilor vechi demolate și poate conține diferite tipuri de lemn, precum pin, tec, fag, stejar, cedru, lemn de mango, acacia etc. Acest lucru face ca lemnul recuperat să păstreze caracteristicile acestor tipuri diferite de lemn. Lemnul reciclat este deja învechit, decolorat și uscat, astfel încât nu se micșorează și nu se îndoaie.

Fibrele frumoase ale lemnului fac din fiecare piesă de mobilier una unică și ușor diferită de celelalte. Semnele de uzură și structura vizibilă a fibrelor oferă, de asemenea, fiecărui scaun de bar propria sa istorie și un aspect unic. Fiecare etapă a procesului de fabricație este realizată cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Cadrele de oțel se adaugă la robustețea și stabilitatea scaunelor de bar, iar suporturile pentru picioare vă permit să stați confortabil. Asamblarea este ușoară.

Pachetul de livrare include 4 scaune de bar. Notă importantă: Culorile variază de la o piesă la alta, fiecare scaun de bar fiind unic. Livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat + oțel cu vopsire electrostatică
  • Dimensiuni totale: 45 x 36 x 99 cm (l x ad. x î)
  • Lățime șezut: 35 cm
  • Adâncime șezut: 30 cm
  • Înălțime șezut față de sol: 74 cm
  • Lustruit, vopsit și lăcuit
  • Ușor de asamblat
  • Pachetul de livrare include 4 scaune de bar

Detalii

SKU
245391
EAN
8718475580034
Categorii
Greutate (kg)
27 kg
Marime
N/A
Culoare
Maro
Garantie (luni)
24 luni
Numar colete
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.