Noptieră sculptată manual, 40 x 30 x 50 cm, lemn masiv reciclat

Casa Practica
598 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 247911
EAN 8719883570471

Descriere

Înfrumusețați interiorul locuinței cu această noptieră elegantă din lemn masiv, cu un design inspirat din stilul decorativ al mijlocului de secol.

Această noptieră colorată, cu model antichizat sculptat manual, este realizată din lemn masiv reciclat, provenit din traverse, podele și grinzi de sprijin din clădiri vechi demolate și poate conține diferite tipuri de lemn, precum pin, tec, fag, stejar, cedru, lemn de mango, acacia etc. Acest lucru înseamnă că lemnul recuperat păstrează caracteristicile acestor diferite tipuri de lemn. Lemnul reciclat este deja învechit, erodat și uscat, astfel încât nu se va micșora și nu se va îndoi. Fiecare etapă a procesului de construcție este realizată cu cea mai mare atenție, fie că este vorba de vopsire, lustruire sau lăcuire. Datorită măiestriei execuției și granulației elegante a lemnului, fiecare piesă de mobilier este deosebită și ușor diferită de celelalte. În plus, acest dulap de pat vintage este prevăzut cu 1 sertar și 1 ușă, oferindu-vă o soluție ideală pentru păstrarea obiectelor mici organizate și la îndemână. Dulapul de depozitare este ușor de asamblat.

Notă importantă: Culorile și fibrele lemnului variază de la o piesă la alta, fiecare dintre aceste noptiere fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat
  • Dimensiuni: 40 x 30 x 50 cm (l x ad. x î)
  • 1 sertar și 1 ușă cu model sculptat manual
  • Vopsită, lustruită și lăcuită
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete furnizat.
  • Mai multe detalii despre prevenirea răsturnării mobilierului tău pot fi găsite aici

    https://bit.ly/3wwwXYy

Detalii

SKU
247911
EAN
8719883570471
Categorii
Greutate (kg)
11 kg
Culoare
Multicolour
Garantie (luni)
24 luni
Numar colete
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.