Comodă TV, 160 x 40 x 50 cm, lemn masiv reciclat

Casa Practica
894 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 247886
EAN 8719883570976

Descriere

Fiind și vintage și elegant, acest dulap TV din lemn oferă o notă de farmec retro și stil industrial, datorită lemnului masiv reciclat și cadrului de fier vopsit electrostatic.

Dulapul este realizat din lemn masiv reciclat care a fost obținut din traverse, podele și grinzi de sprijin din clădiri vechi demolate și poate include diferite tipuri de lemn, precum lemn de pin, tec, fag, stejar, cedru, lemn de mango, acacia etc. Acest lucru înseamnă că lemnul recuperat păstrează caracteristicile acestor tipuri diferite de lemn. Lemnul recuperat este deja îmbătrânit, întărit și uscat, astfel încât nu se micșorează și nu se îndoaie. Datorită măiestriei execuției și granulației atrăgătoare a lemnului, fiecare piesă de mobilier este unică și ușor diferită de celelalte. Fiecare etapă a procesului este desfășurată cu cea mai mare atenție, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. În plus, acest dulap are 2 rafturi, oferind un spațiu generos pentru depozitarea aparatelor multimedia, cărților, precum și altor obiecte. Cadrul vopsit electrostatic contribuie la construcția robustă și adaugă un farmec industrial dulapului pentru plasmă. Acest produs este ușor de asamblat.

Notă importantă: Culorile și fibrele lemnului variază de la o piesă la alta, fiecare dintre acestea fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat și fier vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 160 x 40 x 50 cm (l x ad. x î)
  • Lustruit, vopsit și lăcuit
  • Cu 2 rafturi
  • Lucrat exclusiv manual

Detalii

SKU
247886
EAN
8719883570976
Greutate (kg)
26 kg
Marime
N/A
Culoare
Maro
Garantie (luni)
24 luni
Numar colete
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.