Măsuță de cafea, gri, 100x50x30 cm, lemn masiv de sheesham

Casa Practica
1.379 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 247982
EAN 8719883559445
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Bucurându-se de un farmec rustic, această măsuță de cafea impresionantă din lemn va fi un element de decor mereu la modă în interiorul locuinței dvs. Blatul mesei este solid și asigură o suprafață stabilă și sigură, pe care puteți așeza băuturi, vaze, boluri de fructe sau alte elemente decorative.

Această măsuță de cafea practică va fi perfectă pentru a amplasa aparate multimedia, cărți, reviste sau articole mici pe care doriți să le păstrați la îndemână. Datorită construcției rezistente și a materialului din lemn de sheesham, masa este extrem de durabilă. Sheesham-ul este un lemn tropical de esență tare, renumit pentru granulația sa bogată, fiind cunoscut și sub numele de lemn de trandafir sau palisandru. Fiecare etapă a procesului de fabricație este realizată cu cea mai mare atenție, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Are 6 sertare pentru a depozita mărunțișuri și un compartiment deschis pentru a păstra aparate multimedia, console de jocuri și reviste.

Relaxați-vă și bucurați-vă de momente minunate alături de familia și prietenii dvs. în jurul acestei măsuțe de cafea unice! Notă importantă: Culorile variază de la piesă la piesă, fiecare dintre ele fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Culoare: Gri
  • Material: Lemn masiv de sheesham cu finisaj gri
  • Dimensiuni: 100 x 50 x 30 (L x l x î)
  • Cu 6 sertare
  • Lustruit, vopsit și lăcuit

Detalii

SKU
247982
EAN
8719883559445
Categorii
Greutate (kg)
21 kg
Culoare
Gri
Garantie (luni)
24 luni
Numar colete
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 15 RON.