Masă consolă, 120 x 40 x 75 cm, lemn masiv reciclat

Casa Practica
965 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Casa Practica
Cod produs - SKU 247925
EAN 8719883570617
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descriere

Această masă consolă din lemn emană un farmec vintage și va fi un element de atracție în decorul interior al locuinței dvs.

Această masă consolă în stil retro este realizată din lemn masiv reciclat, care a fost obținut din traverse, podele și grinzi de sprijin din clădiri vechi demolate și poate conține diferite tipuri de lemn, precum pin, tec, fag, stejar, cedru, lemn de mango, acacia etc. Acest lucru înseamnă că lemnul recuperat păstrează caracteristicile acestor tipuri diferite de lemn. Lemnul recuperat este deja învechit, erodat și uscat, astfel încât nu se va micșora și nici nu se va îndoi. Prin urmare, acest dulap lateral frumos proiectat este extrem de stabil, durabil și atrăgător. În plus, datorită măiestriei execuției și granulației frumoase a lemnului, fiecare piesă de mobilier este deosebită și ușor diferită de următoarea. Mai mult decât atât, acest dulap de hol este prevăzut cu 2 sertare și 1 raft, oferind un spațiu amplu de depozitare pentru dispozitivele multimedia, cărți și diferite alte obiecte.

Notă importantă: Granulația lemnului variază de la o piesă la alta, fiecare dintre acestea fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat
  • Dimensiuni: 120 x 40 x 75 cm (L x l x î)
  • Finisaj: Lustruit, vopsit și lăcuit
  • Cu 2 sertare și 1 raft

Detalii

SKU
247925
EAN
8719883570617
Greutate (kg)
26 kg
Culoare
Multicolour
Garantie (luni)
24 luni
Numar colete
1

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 25 RON.