Uscător de păr profesional fără perii Kessner JET 1600 IONIC

ACTIVESHOP
762 RON (IVA incluso)
Spese di spedizione non incluse
ACTIVESHOP
Codice Prodotto - SKU 5906717456688
EAN 5906717456688
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descrizione

Marca Kessner este specializată în furnizarea de dispozitive compacte de coafat, cu accent pe accesibilitate și satisfacția clienților. Sortimentul mărcii include dispozitive practice precum uscătoare de păr, aparate de îndreptat și mașină de tuns.

Uscător de păr compact cu funcție de ionizare

Uscătorul de păr profesional Kessner JET1600 Ionic a fost proiectat pe baza tehnologiei de ultimă oră și echipat cu funcții inovatoare pentru a face serviciile în salonul de coafură cât mai eficiente. Performanța înaltă a dispozitivului, designul ergonomic și aspectul elegant oferă o experiență de lucru unică. Uscătorul de păr se caracterizează printr-un nivel moderat de zgomot, atingând o intensitate a sunetului de 83 dB, ceea ce garantează o utilizare confortabilă.

Motor eficient fără perii

Motorul avansat de 100.000 rpm asigură rapid și uscare eficientă a părului. Acesta este un element cheie carereduce timpul necesar pentru efectuarea unui serviciu de coafură. În ciuda puterii impresionante a dispozitivului, nivelul de zgomot în timpul funcționării este de 83 dB, ceea ce asigură o uscare eficientă a părului cu doar un mic disconfort pentru coafor și client.

Reglarea puterii și temperaturii fluxului de aer

Procesul de uscare a părului poate fi ajustat fără probleme la diversele nevoi ale clienților folosind ajustări în trei etape ale fluxului de aer și temperaturii. Acest lucru vă permite să ajustați funcționarea uscătorului la diferite tipuri de păr. Ajustările fără probleme garantează satisfacția clienților și rezultate profesionale de coafare. Funcția de ionizare face părul mai neted,mai susceptibil la coafare și mai puțin predispus la electrizare. Opțiunea de aer rece este utilă în special în ultima fază de uscare a părului pentru a închide cuticulele părului, a adăuga strălucire, a netezi părul și a-l aranja corespunzător.

< p>

Set complet cu duze înlocuibile< /h2>

Funcționalitatea completă este asigurată de un set complet care conține cele mai necesare duze de schimb. Concentratorul, al cărui design special concentrează fluxul de aer, permite uscarea accelerată, îndreptarea și coafarea părului. Difuzorul, pe de altă parte, datorită proeminențelor speciale și tehnologiei fluxului de aer dispersat, garantează o uscare uniformă, adăugând volum,subliniind bucla naturală a părului și ușurând-o. pentru a-l scoate la iveală.

Designul elegant, modern

Greutatea ușoară și profilul ergonomic fac munca extrem de confortabilă. Linia simplă, stilată a carcasei, în nuanțe subtile de gri cu finisaj semimat, nu numai că oferă dispozitivului un aspect estetic, ci are și un efect pozitiv asupra eficienței serviciilor oferite. , în timp ce materialele folosite asigură durabilitatea pe termen lung a dispozitivului și facilitează curățarea. Îmbinând funcționalitatea cu estetica, uscătorul de păr nu numai că îndeplinește așteptările din punct de vedere tehnic, ci devine și un element inseparabil al unui mediu elegant în care serviciile de coafură sunt efectuate la cel mai înalt nivel.

< div class="video-container">

Dimensiunile sunt afișate în fotografie.
Setul include: uscător de păr, concentrator, difuzor.< /p>

Date tehnice:
Culoare: nuanțe de gri
Reglarea temperaturii: în trei trepte
Reglarea fluxului de aer: în trei trepte
Viteza motorului: 100.000 rpm
Putere: 1600 W
Tensiune: 220-240V
Frecventa: ~50 Hz
Intensitatea sunetului: 83 dB
Cablul are 3 metri lungime.
Garantie: 12 luni< br>Dimensiuni pachet: 28×28×8,5 cm

Dettagli

Codice
5906717456688
EAN
5906717456688
Greutate (kg)
1.1 kg
Marca
Garantie (luni)
24

Commenti

Possiedi o hai utilizzato il prodotto?
Pubblica commento

Scrivi una recensione e guadagna punti fedeltà del valore di 25 RON.