Unitate de spălat păr Gabbiano Porto-BM gri

ACTIVESHOP
3.963 RON (IVA incluso)
Spese di spedizione non incluse
ACTIVESHOP
Codice Prodotto - SKU 5906717456435
EAN 5906717456435
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descrizione

Gabbiano este un italian de lux marca de echipamente și mobilier de coafură, care se distinge prin fiabilitate, calitate și estetică a manoperei, precum și confort ridicat de utilizare. Oferta include o gamă largă de echipamente funcționale de salon, cum ar fi scaune, mașini de spălat și infrazone.

Element elegant pentru un salon de coafură

Unitatea elegantă de spălare a părului de coafură Gabbiano Porto-BM a fost concepută pentru asigurați echipamente practice pentru un salon de coafură profesional. Ușurează tratamentele de bază ale părului, precum spălarea, colorarea și regenerarea.Designul integrat asigură confortul de utilizare atât pentru coafor, cât și pentru clienți, iar scaunul interesant vizual oferă interiorului un stil unic.

Lavoar cu gust pentru confort de utilizare

Adâncimea corespunzătoare a vasului de lavoar din ceramică albă previne stropirea excesivăde apă sau produse utilizate în timpul tratamentelor. Acest lucru permite performanța confortabilă și eficientă a unei game largi de servicii. Unghiul vasului poate fi ajustat, făcându-se adaptarea cu ușurință la nevoile individuale. Calitatea înaltă a materialelor folosite face ca lavoarul să fie durabil, rezistent la decolorare și zgârieturi și foarte ușor de curățat. Gulerul bine profilat și spătarul înclinatoferă suport și confortla spălarea părului, iar datorită suprapoziției confortabile din plastic negru, clientul nu va simți neplăcutul ceramicii reci. suprafață.

Facilități pentru confort de utilizare

Unitatea practică de spălare a părului este echipată cu un baterie, care oferă acces facil la apă caldă și rece. Acest lucru facilitează ajustarea temperaturii la preferințele individuale ale clientului. Un loc dedicat pentru agățarea receptorului ușurează munca, iar ștecherul cromat cu sită specială vă permite să controlați debitul de apă și să mențineți standarde ridicate de igienă în salon. Racordul de apă a fost plasat în interiorul bazei, permițând ascunderea țevilor cu ușurință. Un avantaj semnificativ al acestui model este deschiderea lăsată între spătar și scaun, ceea ce facilitează păstrarea curată a sufrageriei, permițându-vă să curățați cu ușurință murdăria din fiecare colț și colț al scaunului. Unitatea de spălare a părului a fost concepută astfel încât să asigure confort în timpul diferitelor tratamente, asigurând un sprijin adecvat pentru spate. Combinația de funcționalitate și facilități face lucrul într-un salon de coafurăși mai confortabil.

Mobilier funcțional cu un design modern

Scaunul profilat oferă suport lombar adecvat și , prin urmare, confort ridicat de utilizare. Cotierele metalice în nuanțe de negru cu formă geometrică permit poziționarea corectă a umerilor clientului. Umplerea cu spumă durabilă, rezistentă la deformare și tapițeria din piele sintetică plăcută la atingere asigurădurabilitatea mobilierului, ușurința de curățare și utilizarea confortabilă pentru o lungă perioadă de timp. Aspectul original, elegant al unității de spălare a părului conferă interiorului o expresie unică. Setul include fittinguri complete în nuanțe de negru, inclusiv un robinet, un cap de duș și furtunuri dedicate pentru oferirea unui set complet de instrumente pentru lucru.

Dimensiunile detaliate sunt date în fotografie.

Material vas: ceramică
Culoare bol: nuanțe de alb
Culoarea tapițeriei: nuanțe de gri
Culoarea elementelor metalice: nuanțe de negru< br>Culoarea bazei: nuanțe de alb
Culoarea armăturii: nuanțe de negru
Material tapițerie: piele sintetică

Dimensiuni pachet: înălțime 110 cm, lungime 117 cm, lățime 69 cm

Dettagli

Codice
5906717456435
EAN
5906717456435
Categorie
Greutate (kg)
60 kg
Marca
Garantie (luni)
24

Commenti

Possiedi o hai utilizzato il prodotto?
Pubblica commento

Scrivi una recensione e guadagna punti fedeltà del valore di 25 RON.