Scaun electric cosmetic SILLON Lux 273b 3 motoare alb

ACTIVESHOP
5.086 RON (IVA incluso) 5.411 RON valido fino al 28 apr
Spese di spedizione non incluse
ACTIVESHOP
Codice Prodotto - SKU 5906717433474
EAN 5906717433474
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descrizione

MarcaSillon a fost înființată ca răspuns la așteptările în continuă creștere ale utilizatorilor. Echipamentele din oferta lor, cum ar fi scaunele cosmetice funcționale, se disting prin calitate bună și, în același timp, preț accesibil.

Scaunele cosmetice din seria Lux răspund perfect nevoilor care decurg din specificul muncii în saloanele de înfrumusețare. Funcționalitățile perfect planificate fac ca aceste modele să fie ideale pentru o gamă largă de tratamente efectuate în saloanele profesionale. Aspectul lor modern și detaliile elegante le permit să se potrivească în aproape orice interior.

Eleganța și funcționalitatea echipamentelor esențiale

Scaunul electric de cosmetică Lux 273B este echipat cu 3 actuatoare controlate de o telecomandă pe cablu. Ușurința de utilizare și adaptarea la nevoile individuale facilitează în mod semnificativ efectuarea unei varietăți de tratamente. Finisajul caracteristic, elegant, păstrând în același timp simplitatea, face din acest scaun un element atractiv al oricărui salon de specialitate.

Ajustare gratuită prin telecomandă

Utilizarea unei telecomenzi intuitive</strong >, scaunul poate fi reglat ușor în trei planuri – are înălțimea și unghiurile reglabile ale spătarului și suportului pentru picioare. Acest lucru vă permite să setati liber poziția în funcție de procedura care se efectuează în acest moment, ceea ce afectează atât confortul utilizatorului, cât și al practicianului.

Funcții ușor de utilizat

Înălțimea scaunul este reglabil de la 60 cm la 80 cm (± 3 cm), iar când este complet extins scaunul atinge o lungime de peste 2 metri. Aceste dimensiuni permit ca echipamentul să fie ușor de utilizat de către persoane de diferite înălțimi și îl fac adaptabil la nevoile atât ale clientului, cât și ale celui care efectuează procedura. Pe partea dreaptă a scaunului a fost instalat un suport metalic special pentru agățarea telecomenzii, care facilitează foarte mult depozitarea acesteia și o face mereu la îndemână.

Scaun și cotiere confortabile

A scaunul destul de larg va asigura confort în timpul tratamentelor lungi. Cotierele sunt mobile în intervalul de 180º, făcând ușoară accesul eficient în scaun și oferind acces confortabil persoanei care efectuează procedura. Dacă este necesar, este posibil să le eliminați ușor și rapid.

Facilități pentru tratamente atât pentru față, cât și pentru corp

Tetiera este extensibilă, ceea ce ajută la reglarea echipamente la nevoile utilizatorilor de diferite înălțimi, oferind suport stabil pentru cap în timpul tratamentelor. O gaură în tetiera ascunsă de un dop și posibilitatea de a desfășura liber echipamentul în poziția unei canapele, ceea ce îi crește semnificativ funcționalitatea pentru serviciile faciale și corporale. Acest lucru permite efectuarea fără probleme a diferitelor tipuri de tratamente, inclusiv cosmetice, fizioterapie sau tatuaj. Soluțiile aplicate îmbunătățesc semnificativ confortul de utilizare și ergonomia muncii.

Un model clasic, apreciat de scaun cosmetic

Scaunul este umplut cu spumă de duritate adecvată și acoperit cu imitatie de piele placuta la atingere in nuante de alb. Datorită utilizării unui material care este ușor de păstrat curat și rezistent la dezinfectanți selectați, echipamentul este confortabil de utilizat, rezistent la umiditate și ușor de curățat. O bază solidă din material durabil în nuanțe de albasigură stabilitate în timpul tratamentelor. Elementele decorative din lemn de pe cotiere disting scaunul de alte modele, fiind un accent elegant, atrăgător din punct de vedere vizual. Tivulurile bine profilate conferă scaunului un aspect elegant și fac scaunul ergonomic.

Dimensiunile detaliate sunt date în fotografie.
Setul include: scaun cu bază, telecomandă cu fir, alimentare.

Date:
Tip: electric
Număr de actuatoare: 3
Culoarea de bază: nuanțe de alb
Culoarea tapițeriei: nuanțe de alb
Material tapițerie: piele sintetică
Umplutura scaunului: spumă
Comenzi: telecomandă
Putere: 150W
Tensiune : 220-240V
Garantie: 12 luni

Dettagli

Codice
5906717433474
EAN
5906717433474
Categorie
Greutate (kg)
80 kg
Marca
Garantie (luni)
24

Commenti

Possiedi o hai utilizzato il prodotto?
Pubblica commento

Scrivi una recensione e guadagna punti fedeltà del valore di 25 RON.

Prodotti raccomandati