Momo S-41 absorbant de praf încorporat auriu

ACTIVESHOP
425 RON (IVA incluso)
Spese di spedizione non incluse
ACTIVESHOP
Codice Prodotto - SKU 5906717457203
EAN 5906717457203
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Descrizione

Momo este un producător de accesorii excelente utile atunci când executați manichiura, inclusiv absorbante de praf și suporturi practice. Produsele sunt perfecte pentru munca pe tot parcursul zilei. O selecție largă de modele și soluții practice va satisface cei mai pretențioși utilizatori.

Dispozitiv indispensabil la coafarea unghiilor

Absorbantul de praf Momo S-41 încorporat vă permite să efectuați tratamente confortabil folosind un burghiu pentru unghii, inclusiv manichiura precisă. Aparatul, destinat instalării pe un blat de birou, este un răspuns la nevoile stiliștilor, protejând eficient plămânii atât a angajaților, cât și a clienților împotriva prafului generat în timpul serviciilor.< /p>

Ventilator de mare viteză

Stiliștii de unghii, în special atunci când lucrează cu un burghiu de unghii, sunt expuși la contactul pe termen lung cu praful. Prin urmare, este important să se asigure purificarea corespunzătoare a aerului folosind un absorbant eficient. Ventilatorul absorbant Momo S-41 destul de silențios, de mare viteză, asigurăconfortul și siguranța muncii. Dispozitivul atrage eficient praful, care intră direct într-o pungă dedicată. Pentru a asigura o siguranță completă, pungile trebuie înlocuite în mod regulat. Puteți cumpăra altele de rezervă, înlocuibile de pe site-ul nostru.

Soluții pentru funcționalitate

Posibilitatea de a instala absorbantul în blatul biroului este o soluție excelentă care îmbunătățește atât estetica, cât și funcționalitatea locului de muncă. Acest lucru face ca menținerea unui nivel ridicat de standarde de igienă în salon să fie mult mai puțin solicitantă. Absorbantul are un aspect plăcut din punct de vedere estetic și nu ocupă spațiu valoros pe birou, facilitând mult organizarea stației de lucru. Locația sa asigură o îmbunătățire semnificativă a ergonomiei muncii.

Design modern, minimalist

Acest model este nu numai un dispozitiv funcțional, ci și unul elegant. Structura simplă și grila metalică cu o gaură absorbantă proiectată interesant îi conferă un aspect futurist, care atrage atenția clienților și îi permite să devină un element caracteristic, memorabil al salonului. Suprafețele lăcuite fac absorbantul să arate extrem de elegant și, în același timp, este durabil, ușor de păstrat curat și funcțional.

Cum se utilizează:

• Instalați un sac de praf în dispozitiv .
• Conectați dispozitivul la electricitate folosind cablul de alimentare.
• Porniți absorbantul folosind întrerupătorul.
• După terminarea lucrărilor, deconectați dispozitivul de la sursa de alimentare și goliți sacul de praf.

Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare.
Setul include: absorbant, doi saci de praf de unică folosință, instrucțiuni.

Date:
Număr de ventilatoare: 1
Putere: 40 W
Tensiune: 220-240 V
Dimensiuni dispozitiv: 30×17×7,5 cm
Diametru orificiu de absorbție: 12-15 cm
Garanție: 12 luni

Dettagli

Codice
5906717457203
EAN
5906717457203
Categorie
Greutate (kg)
1.5 kg
Marca
Garantie (luni)
24

Commenti

Possiedi o hai utilizzato il prodotto?
Pubblica commento

Scrivi una recensione e guadagna punti fedeltà del valore di 25 RON.