Bibliotecă living Glamour, 300 cm, Wenge/Cappuccino

Vmobila
2.261 RON (IVA incluso)
Spese di spedizione non incluse
Vmobila
Venduto da: Vmobila
Codice Prodotto - SKU 5949054830551
Termen de procesare si livrare comanda: 30-45 zile lucratoare

Descrizione

Sufrageria este camera „multifuncțională” a casei, cea în care se pot desfășura activități foarte diferite: citit, privit la televizor, jocuri, relaxare, cine festive, așadar vei dori să creezi un mediu confortabil, funcțional și elegant. Acum poți obține imaginea dorită cu biblioteca modernă Glamour. Concepută meticulos pentru a oferi spațiu generos, biblioteca Glamour îți permite să depozitezi o varietate de lucruri, de la haine la accesorii sau cărți, într-o manieră stilată și organizată.
Cu ajutorul compartimentelor deschise vei putea evidenția atât colecțiile tale de cărți, cât și fotografiile preferate sau alte piese decorative, reușind să impresionezi fiecare invitat ce va trece pragul casei tale. 
Biblioteca este realizată din PAL de înaltă calitate, fiind o piesă longevivă, de care te vei putea bucura pentru mult timp.  Grosimea de 16 mm a plăcii și calitatea materialelor atent selecționate garantează durabilitatea produsului, oferind totodată  rezistență la zgârieturi, deteriorări, umezeală și temperaturi ridicate.
Dimensiuni :

Inaltime: 198 cm
Latime: 300 cm
Adancime: 57 cm

Informatii utile:

Dimensiunile pot varia cu /-0.01%.
Intensitatea culorilor din imaginile prezentate poate fi diferita fata de cea a materialului.

Dettagli

Codice
5949054830551
Marca

Commenti

Possiedi o hai utilizzato il prodotto?
Pubblica commento

Scrivi una recensione e guadagna punti fedeltà del valore di 25 RON.