Program de afiliere

                                                                           afiliere

Programul de afiiere poate fi accesat de orice client sau utilizator inregistrat al magazinului nostru si se vor numi Refererri. Utilizatorii care recomanda magazinul nostru vor obtine un comision de 5% din valoarea comenzii, atunci cand recomandarea se finalizeaza printr-o comanda in magazin.

Un utilizator al magazinului se poate inscrie in programul de Referreri accesand link-ul Recomanda-ne si castiga un comision, disponibil in sectiunea Contul meu. Ulterior, va putea regasi in contul de afiliat un link personalizat si un cod de reducere de 25 lei pe care sa il ofere prietenilor ( care să-i cheltuiască pe Casa Practica) dacă se înregistrează prin intermediul linkului său , pe baza caruia se va realiza tracking-ul comenzilor generate si inregistrarea comisioanelor.

Referrer-ul isi va putea urmari performanta din sectiunea Dashboard afiliat, accesibila din contul de utilizator, in timp ce comisioanele obtinute se vor acumula in Wallet si vor putea fi utilizate pentru plati in cadrul magazinului, pentru metoda de plata Wallet.


sau puteti sa deveniti afiliati prin