Garantat cel mai Mic Pret

Garantam cel mai mic pret

Te bucuri de cel mai bun pret + Bonus 50 Lei

 celmai mic pret Garantat

Vrem sa ne asiguram ca te bucuri de cele mai competitive preturi pentru Casa, Gradina, Mobila si altele atunci cand cumperi din magazinul Casa Practica www.casapractica.ro asa ca iti vom oferi cel mai mic pret  pentru produsul cumparat + Bonus 50 lei sub forma de cupon care se poate folosi la o noua comanda pe www.casapractica.ro, in urmatoarele 6 luni.

 

  1. Cum beneficiezi de oferta:

 

Inregistrarea solicitarii poate fi efectuata cand gasiti in alt Magazin online un produs identic cu produsul din magazinul Casa Practica la un pret mai mic.

 

Pentru a inregistra cererea pentru Bonus te rugam sa te loghezi in contul tau si sa urmezi pasii de mai jos.

  1. Din contul tau de client acceseaza Comentarii/Sugestii sau initiaza o comanda pentru produsul dorit
  2. La rubrica Mesaj scrii Denumirea produsului, Codul Produsului si Pretul nostru.

Magazinul online unde ai gasit produsul si pretul lor.

  1. Noi iti oferim acel pret + codul cuponului de 50 Lei

 

  1. Regulament:

 

  1. Clientul trebuie sa probeze pretul mai mic prin print screen-uri / link .
  2. Pentru primirea celui mai bun pret , produsul comandat de pe site-ul https://www.casapractica.ro/, trebuie sa fie disponibil in stocul concurentului la data completarii Cererii pentru cel mai mic pret si Bonus.
  3. In cazul achizitiei online, pretul mai mic trebuie sa fie valabil minim 3 zile consecutive pe site-ul concurentului, calculate incepand cu ziua completarii formularului sau data comenzii.

 

Mentionam ca produsul al carui pret este mai mic in magazinul concurent nu trebuie sa faca obiectul unei actiuni de resigilare, refolosire, reconditionare si trebuie sa poata fi achizitionat in aceleasi conditii de:

  1. Finantare – numerar, card, transfer bancar sau sistem de plata in rate;
  2. Servicii oferite – garantie si livrare;

 

Compararea pretului va fi facuta intre pretul afisat in ziua comenzii produsului din magazinul Casa Practica , dupa aplicarea oricaror forme de reducere – discount, voucher, cupon, etc - fara a tine cont de pretul altor servicii asociate (exemplu: cost de transport, extragarantie, asigurare etc.), si pretul de vânzare oferit de catre magazinele sau platformele de comert online.

 

Nu fac obiectul prezentului regulament produsele care pot fi achizitionate la un pret mai mic intr-unul dintre magazinele sau platformele de comert online care sunt resigilate, refolosite, reconditionate etc.