Scaun De Machiaj Din Aluminiu Negru

ACTIVESHOP
RON 746 (VAT included)
shipping cost is not included
ACTIVESHOP
Product code - SKU 5906717436529
EAN 5906717436529
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Gabbiano este un italian de lux marca de echipamente și mobilier de coafură, care se distinge prin fiabilitate, calitate și estetică a manoperei, precum și confort ridicat de utilizare. Oferta include o selecție largă de echipamente funcționale de salon, cum ar fi scaune, mașini de spălat și infrazone.

Scaun de machiaj ușor, multifuncțional

Scaunul pliabil din aluminiu este perfect pentru machiaj sau față . Va fi un accesoriu grozav pentru saloanele de înfrumusețare, precum și pentru decoruri foto și filmare sau camere de machiaj. Forma stabilă și ușoară îl face ușor de transportat, făcându-l indispensabil pentru serviciile mobile.

Gamă largă de aplicații

Scaunul are un sistem de blocare, care asigură stabilitate în timpul utilizării. Odată deblocat, poate fi pliat cu ușurință, ceea ce ușurează foarte mult depozitarea și transportul. Cotierele minimaliste și o cotieră pentru picioare cu o lățime de aproape 40 cm asigură utilizatoruluiconfort și confort în timpul machiajului. Împreună cu spătarul, acestea permit să ocupăm poziția corectă, ceea ce este important mai ales în timpul tratamentelor mai lungi. Soluțiile aplicate fac scaunul să fie extrem de practic, oferă mult spațiu de lucru celor care oferă servicii mobile și va funcționa bine chiar și în cele mai neobișnuite condiții.

Simplitatea fabricării și utilizării

Un profesionist scaunul de machiaj este un accesoriu indispensabilcare poate facilita semnificativ munca și, în același timp, poate afecta pozitiv percepția make-up artistului de către client. Materialele din care este fabricat produsul au fost atent selectate pentru a să răspundă cât mai mult posibil nevoilor utilizatorilor. Cadrul stabil din aluminiu, materialele durabile și ușor de curățat și culorile clasice fac din scaun nu doar o alegere practică, ci și elegantă.

Dimensiunile exacte sunt date în secțiunea fotografie.
Incluse: componente ale cadrului, suport pentru picioare, material pentru scaun și spătar, kit de asamblare, instrucțiuni.

Date:
Culoarea scaunului : nuanțe de negru
Culoarea cadrului: nuanțe de negru
Material cadrului: aluminiu
Înălțimea scaunului: 80 cm
Înălțimea totală: 114 cm

Details

SKU
5906717436529
EAN
5906717436529
Categories
Greutate (kg)
7.5 kg
Brand
Garantie (luni)
24

What customers are saying

Do you own or have used the product?
Post review

Write a review and earn loyalty points worth RON 25.