Saeyang Marathon K38 Crafien mini mașină de găurit unghii fără fir neagră

ACTIVESHOP
RON 2,591 (VAT included)
shipping cost is not included
ACTIVESHOP
Product code - SKU 5906717458903
EAN 5906717458903
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Marca Saeyang oferă instrumente de înaltă calitate utile atunci când lucrați profesional tratamente de manichiura si pedichiura. Produsele Saeyang, apreciate în rândul cosmetologilor, se caracterizează prin manopera excelentă, precizie și utilizarea soluțiilor inovatoare.

Mașina de găurit unghii perfectă pentru servicii mobile

Mașină compactă Saeyang Marathon K38 Crafien mini mașină de găurit unghii fără fir este un dispozitiv practic care este perfect pentru munca stilistilor de unghii mobili. Facilitează pregătirea unghiilor și a cuticulelor, creând astfel o bază ideală pentru crearea ulterioară a styling-ului unghiilor. Vă permite să lucrați confortabil până la 8 ore cu o singură încărcare.

Cap practic SH300

Capul subțire se potrivește bine în mână și permite < strong>pentru lucru confortabil, precis. Datorită echilibrului adecvat și reducerii semnificative a vibrațiilor, utilizarea acestuia nu obosește excesiv mâna, permițând chiar și multe ore de tratament. Este echipat cu un sistem Twist-Lock ușor de utilizat, care permite înlocuirea rapidă și ușoară a burghiilor pentru unghii. Lucrul cu dispozitivul este, prin urmare, excepțional de ușor și intuitiv, ceea ce va fi apreciat și de utilizatorii mai pretențioși.

Afișaj digital și indicatoare LED

Folosind butonul rotativ, puteți regla viteza capul până la 30 000 de rotații pe minut, permițând ajustarea eficientăla nevoile individuale și, în consecință, efectuarea confortabilă a unei game largi de tratamente. Butoanele utile situate pe laterale vă permit să comutați cu ușurință controlul pe piciorul, să opriți dispozitivul (funcția de pauză), precum și să schimbați direcția de rotație, ceea ce oferă control deplin asupra mașina de găurit unghiiși facilitează ajustarea funcționării acesteia la servicii specifice. Indicatoarele LED vă permit să urmăriți starea echipamentului – indicând direcția de rotație, starea bateriei, activarea pedalei și pauză. Aparatul este echipat cu protecție la suprasarcină cu un semnal LED de avertizare, care protejează motorul împotriva supraîncălzirii, asigurând astfel o mai mare siguranță în funcționare și protejând echipamentul împotriva deteriorării.

Funcționalități precise pentru confortul utilizatorului

Mașina de găurit unghii este destul de silențioasă, permițându-i să funcționeze fără zgomot iritant, ceea ce este important atât pentru persoana care efectuează tratamentul, cât și pentru clienți. Bateria încorporată de 2850 mAh permite o funcționare confortabilă până la 4-8 ore cu o singură încărcare. Mai mult, dispozitivul are un mod automat de economisire a energiei, care previne descărcarea bateriei chiar dacă mașina de găurit unghii este lăsată pornită atunci când nu este utilizată. Acționarea cu piciorul vă permite să lucrați la o viteză stabilită, ceea ce mărește precizia muncii și confortul utilizării burghiului pentru unghii.

Un dispozitiv estetic cu dimensiuni mici

Carcasa futuristă din plastic în nuanțe de negru asigură durabilitate și ușurință de curățareși este, de asemenea, un plus interesant din punct de vedere vizual pentru stația de lucru. Dimensiunile mici și ușurința relativă fac mult mai ușoară depozitarea mașinii de găurit pentru unghii în spații reduse și transportul acesteia, ceea ce este deosebit de important în cazul serviciilor mobile. Există elemente ușor cauciucate pe partea de jos a dispozitivului, care îi conferă mai multă stabilitate în timpul utilizării.

Setul include: baza mașinii de găurit unghii, cap, sursă de alimentare, acționare cu piciorul, suport pentru cap din silicon, instrucțiuni.

Date:
Culoarea carcasei: nuanțe de negru
Viteza de rotație: 30.000 RPM
Cap cu mecanism Twist-Lock
Alimentare: reîncărcabilă
Putere: 24 W
Garanție: 12 luni

Details

SKU
5906717458903
EAN
5906717458903
Greutate (kg)
2 kg
Brand
Garantie (luni)
24

What customers are saying

Do you own or have used the product?
Post review

Write a review and earn loyalty points worth RON 25.