Mașină De Găurit Unghii Saeyang Marathon K35 Mini Alb + H200

ACTIVESHOP
RON 1,486 (VAT included)
shipping cost is not included
ACTIVESHOP
Product code - SKU 5906717455124
EAN 5906717455124
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Marca Saeyang oferă -instrumente de calitate utile la efectuarea tratamentelor profesionale de manichiura si pedichiura. Produsele Saeyang, apreciate în rândul cosmetologilor, se caracterizează prin manopera excelentă, precizie și utilizarea soluțiilor inovatoare.

Dispozitiv profesional pentru tratamente de manichiură și pedichiură

Mini mașină de găurit pentru unghii Saeyang Marathon K35 strong> este un dispozitiv practic care permite pregătirea precisă a unghiilor și cuticulelor, pregătindu-le pentru tratamente ulterioare. Utilizarea dispozitivului înlătură mult mai ușor resturile de coafare anterioară a unghiilor. Capul bine echilibrat, dimensiunile compacte, funcționalitățile bine gândite și o multitudine de opțiuni disponibile fac mașina de găurit de unghii perfectă pentru uz profesional, în special pentru serviciile mobile.

Cap practic H200

Capul funcțional, precis >capul se potrivește perfect în mână, ceea ce garantează un confort ridicat de lucru. Este echipat cu un sistem Twist-Lock ușor de utilizat, care permite înlocuirea rapidă și fără probleme a biților. Acest lucru face ca lucrarea cu dispozitivul să fie excepțional de ușoară și intuitivă, ceea ce va fi apreciat și de utilizatorii mai pretențioși. Elementul este echilibrat corespunzător și profilat ergonomic și, în plus, vibrațiile capului au fost reduse, astfel încât chiar și multe ore de lucru cu mașina de găurit unghii să nu obosească mâna excesiv. .

Afișaj digital cu claritate panou de control

Mașina de găurit pentru unghii este echipată cu un panou de control clar cu afișaj digital, care joacă un rol cheie în monitorizarea și controlul funcționării dispozitivului. Ecranul informează despre viteza de rotație la care funcționează în prezent capul unității pentru a asigura o funcționare precisă și sigură a mașinii de găurit unghii. Viteza poate fi reglată utilizând un buton până la 30 000 de rotații pe minut, permițând personalizarea și, prin urmare, și astfel efectuați confortabil o gamă largă de tratamente. În plus, dioda de control se aprinde în verde sau roșu, facilitând recunoașterea direcției de funcționare a mașinii de găurit unghii. Panoul de control are șio funcție de pauză, care permite utilizatorului să oprească dispozitivul, oferind un control mai mare asupra procesului. Soluțiile folosite fac ca operarea burghiului de unghii să fie intuitivă și foarte eficientă.

Funcționalități precise pentru confort de utilizare

Accesoriile incluse în set asigură nu numai siguranță, dar și confort de utilizare. Mașina de găurit unghii este echipată cu un picior de antrenare, permițând un control precis al funcționării capului și o muncă liberă și confortabilă datorită capacității de a controla dispozitivul fără a folosi mâinile. În timpul lucrului, capul poate fi așezat în siguranță pe suportul din silicon dedicat inclus în set. Locul pentru burghie pentru unghii de pe carcasă vă permite să pregătiți uneltele necesare pentru a le avea la îndemână în timpul lucrului. Protecția la suprasarcină cu semnal de avertizare LED protejează motorul de supraîncălzire, ceea ce asigură o mai mare siguranță de funcționare și protejează împotriva deteriorării dispozitivului.

Dispozitiv modern, compact

Micul unghie Saeyang Marathon K35 mașina de găurit este un exemplu perfect de combinare a funcționalității cu estetica. Carcasa futuristă, plăcută din punct de vedere estetic, în nuanțe de alb, se va potrivi perfect în orice interior și va funcționa bine chiar și în spațiu limitat. În plus, mașina de găurit pentru unghii este echipată cu picioare cauciucate care nu numai că asigură stabilitatea, ci și protejează suprafața pe care este așezată împotriva eventualelor deteriorari. Cu aceste caracteristici acest dispozitiv nu numai că își îndeplinește perfect funcțiile, dar constituie și un element elegant de design interior, subliniind caracterul modern al oricărei încăperi.

Setul include: bază de găurit pentru unghii, cap, sursă de alimentare, acționare cu piciorul, suport din silicon, instrucțiuni.

Date :
Culoarea carcasei: nuanțe de alb
Viteza de rotație: 30 000 RPM
Cap cu mecanism Twist-Lock
Alimentare: cu fir
Putere cap: 45 W
Tensiune de intrare: 220-240V
Garanție: 12 luni

Details

SKU
5906717455124
EAN
5906717455124
Greutate (kg)
3 kg
Brand
Garantie (luni)
24

What customers are saying

Do you own or have used the product?
Post review

Write a review and earn loyalty points worth RON 25.