Incalzitor De Prosoape Elegante E18 480W

ACTIVESHOP
RON 838 (VAT included)
shipping cost is not included
ACTIVESHOP
Product code - SKU 5906717456619
EAN 5906717456619
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Marca Elegante oferă soluții funcționale pentru saloanele de înfrumusețare care îmbunătățesc prestarea serviciilor. Sortimentul include multe modele de lămpi practice de mărire și tratament, încălzitoare de prosoape sau dispozitive profesionale pentru tratamente specializate.

Încălzire ușoară a prosoapei

Incalzitorul de prosoape Elegante E18 oferă posibilitatea de a încălzi două prosoape mari la un moment dat. Datoritădesignului său unic în formă de găleată, dispozitivul asigură o distribuție uniformă a căldurii pe întreaga suprafață în timpul fiecărei utilizări. Pentru un confort sporit de utilizare, este echipată cu un afișaj, o curea de transport și un suport pentru disc de parfum.

Funcționalități bine gândite

Dispozitivul se încălzește rapid< /strong>, deci este gata de funcționare într-un timp scurt. Încălzitorul are o funcție de cronometru, care vă permite să setați timpul de funcționare la: 15, 30, 45 sau 60 de minute, după care încălzirea este oprită. Afișajul clar numără invers timpul rămas și indică temperatura din interiorul dispozitivului. Funcția de oprire automată economisește energie – de asemenea, afișajul se oprește automat la 30 de minute după ce timpul de numărătoare inversă s-a încheiat și încălzirea este oprită. Pentru a face utilizarea dispozitivului și mai plăcută, capacul său din interior a fost echipat cu un loc special pentru un disc de aromoterapie – prosoapele încălzite capătă astfel un parfum liniștitor.

Dispozitiv practic în stil boho

h2>

Carcasa încălzitorului este realizată din plastic în nuanțe de alb, ceea ce îl face ușor de curățat. Canelurile estetice și elementele decorative care imită lemnul sunt un plus plăcut din punct de vedere vizual. Lumina LED de semnalizare din jurul butoanelor informează despre starea de funcționare a încălzitorului, în timp ce dioda de control informează despre timpul de funcționare selectat. Dispozitivul de sine stătător este convenabil de transportat – ceea ce este facilitat de o curea specială durabilă – și de depozitat, iar baza elegantă și rotundă economisește spațiu.

Dimensiunile exacte sunt date în fotografie.

Date:
Culoare: nuanțe de alb< br>Ajustare timp: 15, 30, 45, 60 minute
Temperatura maximă: 120 °C
Putere: 400 W
Tensiune nominală: 230 V

< /div>

Details

SKU
5906717456619
EAN
5906717456619
Greutate (kg)
10 kg
Brand
Garantie (luni)
24

What customers are saying

Do you own or have used the product?
Post review

Write a review and earn loyalty points worth RON 25.