Ajutor De Frizer Gabbiano C12 Negru

ACTIVESHOP
RON 1,012 (VAT included)
shipping cost is not included
ACTIVESHOP
Product code - SKU 5906717437038
EAN 5906717437038
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Gabbiano este un italian de lux marca de echipamente și mobilier de coafură, care se distinge prin fiabilitate, calitate și estetică a manoperei, precum și confort ridicat de utilizare. Oferta include o selecție largă de echipamente funcționale de salon, cum ar fi scaune, mașini de spălat și infrazone.

Păstrează-ți locul de muncă curat

Elegantul ajutor de frizer Gabbiano C12 este o piesă grozavă de echipament de salon, care isi va gasi locul in special in interioarele decorate in stil old-school. Vă permitesă vă organizați spațiul de lucru și să vă aranjați produsele astfel încât cele mai importante să fie mereu la îndemână.

Acces rapid și ușor la instrumentele de care aveți nevoie

Organizatorul încăpător este echipat< strong> cu un număr mare de compartimente. Rafturile extensibile cu mânere și locuri pentru accesorii, sertare, compartimente și buzunare speciale pentru depozitarea produselor și uneltelor de frizerie ușurează păstrarea ordonată a zonei de lucruși îmbunătățește semnificativ organizarea spațiului. Asamblarea și demontarea ușoară a roțilorîmbunătățesc mobilitatea mobilierului, datorită căruia ajutorul poate fi deplasat liber. Mânerul extensibil, situat în spatele ajutorului, permite transportul cu ușurință a mobilierului.

Depozitare sigură a produselor

Sertarele sunt echipate cu încuietori care ajută la protecția produselor puternic>, mai ales în timpul transportului. Când sunt închise, toate compartimentele de depozitare rămân într-un singur loc, prevenind schimbarea sculelor, mișcarea și deteriorarea.Un lacăt cu cheie și cod sunt, de asemenea, incluse pentru a vă asigura și mai mult echipamentul. .

Un design unic pentru frizeria ta

Stilul caracteristic ajutorului Gabbiano C12 este soluția perfectă pentru frizerii care apreciază aspectul unic și detaliile elegante . Fronturile dulapurilor sunt decorate cu modele britanice stilizate, care cu siguranță vor sublinia atmosfera interiorului. Materialul care imita pielea in nuante de negru si elemente metalice adauga mobilierului eleganta, caracter masculin si un aspect luxos. Acest ajutor va fi o alegere excelentă pentru persoanele care apreciază atât designul, cât și funcționalitatea interesante.

Dimensiunile exacte sunt date în fotografie.
Incluse: ajutor, set de roți, lacăt, chei.

Details

SKU
5906717437038
EAN
5906717437038
Greutate (kg)
20 kg
Brand
Garantie (luni)
24

What customers are saying

Do you own or have used the product?
Post review

Write a review and earn loyalty points worth RON 25.