Ajutor coafor Gabbiano 68B negru

ACTIVESHOP
RON 573 (VAT included)
shipping cost is not included
ACTIVESHOP
Product code - SKU 5906717452635
EAN 5906717452635
Termen de procesare si livrare comanda: 10-15 zile lucratoare

Description

Gabbiano este un italian de lux marca de echipamente și mobilier de coafură, care se distinge prin fiabilitate, calitate și estetică a manoperei, precum și confort ridicat de utilizare. Oferta include o selecție largă de echipamente funcționale de salon, cum ar fi scaune, mașini de spălat și infrazone.

O modalitate practică de a vă organiza locul de muncă

Ajutorul profesional de coafură Gabbiano 68B este un element extrem de util al Echipament pentru salon de înfrumusețare care va îmbunătăți munca și va permite să aveți grijă de ordinea și organizarea corespunzătoare a locului de muncă. Datorită amenajării practice a produselor, cele mai necesare vor fi mereu la îndemână.

Acces ușor la toate instrumentele de care aveți nevoie

Organizatorul încăpător este echipat cu un set de tăvi de depozitare care va ajuta la asigurarea ordinii la locul de muncă, sortând instrumentele necesare pentru munca coaforului. Setul include șase containere: două fără compartimente, două cu compartimente și două înguste și mai adânci. Dispunerea lor în organizator poate fi schimbată în mod liber după cum doriți, pentru a se potrivi propriilor nevoi, iar o selecție largă de diferite tipuri de sertare vă permite să separați ustensilele la discreția dvs. În plus, cele mai adânci două cuve pot fi amplasate la diferite înălțimi pe părțile laterale ale ajutorului, astfel încât ustensilele așezate în ele să fie întotdeauna la nivelul potrivit. Panoul din spate închis previne ca sertarele să fie scoase accidental în altă parte, ceea ce ar putea duce la deteriorarea ustensilelor din interior.

Soluții potrivite pentru confortul utilizării

Suportul metalic pentru uscător este adaptat la majoritatea modelelor disponibile pe piață, ceea ce vă permite să agățați comod echipamentul în timpul service-ului. Pe ajutor există două locuri în care puteți amplasa cu ușurință un cuier, care vă permite să ajustați organizatorul la nevoile individuale, asigură o utilizare confortabilă și nu împiedică munca.

< img src="https://activeshop.com.pl/media/wysiwyg/product/147023/EN_147023_4.jpg">

Atenție la detalii

Deasupra ajutorului este onișă mică, care va fi grozavă pentru a pune deoparte uneltele în timp ce lucrați. De asemenea, va fi un loc grozavpentru a pune cele mai necesare accesorii pe durata serviciului – ca în cazul colorării – boluri, vopsele sau pensule. Suprafața locașului – ca toate tăvile din set – este acoperită cu un strat mat, aspru, antiderapant, datorită căruia amortizează și păstrează instrumentele plasate într-un loc dat.< /p>

Design și funcționalitate minimaliste

Stilul simplu al ajutorului îl face potrivit pentru orice interior. Realizata dinmaterial usor de curatat, durabil, aceasta piesa de mobilier in nuante de negru va imbunatati semnificativ munca in orice salon de infrumusetare. Roțile cauciucate asigură mobilitate, permițându-i să fie deplasată liber și fără probleme în funcție de necesități – fie în timpul tratamentelor în jurul scaunului de coafură, fie în timpul așezării acestuia după serviciu. De asemenea, pot fi demontate cu ușurință dacă este necesar. Acest ajutor se va dovedi util în special pentru cei care apreciază foarte mult funcționalitatea.

Dimensiunile exacte sunt date în fotografie.
Setul include: cadru de ajutor, două tăvi fără compartimente, două tăvi cu compartimente, două tăvi înguste și adânci, suport pentru uscător, set de roți.

Details

SKU
5906717452635
EAN
5906717452635
Greutate (kg)
8 kg
Brand
Garantie (luni)
24

What customers are saying

Do you own or have used the product?
Post review

Write a review and earn loyalty points worth RON 25.