Vitrina Aris AS06 3D Stejar Evoke/Negru Lucios

Liveo
1.302 RON (Inklusive MwSt)
Versandkosten sind nicht inklusive
Liveo
Produktcode - SKU W26866
Termen de procesare si livrare comanda: 30-45 zile lucratoare

Description

Vitrina cu trei uși ARIS AS6 LIVEO (Bogfran) este un element al sistemului modular Aris Liveo (Bogfran) de la fabrica poloneză Liveo Meble. Disponibil în stejar Ewok/negru lucios . Corpul este din PAL laminat, fatada este PAL laminat cu folie PVC. Canturile tuturor capetelor carcasei sunt realizate cu canturi ABS de înaltă calitate. Există două rafturi de lemn în spatele ușii din stânga și unul în spatele ușii din dreapta jos. În spatele ușilor, cu o inserție din sticlă securizată transparentă, este instalat un raft de sticlă, care este echipat suplimentar cu iluminare . Balamalele ușilor de marcă cu sistem de închidere moale sunt reglabile în trei planuri. Pentru a preveni răsturnarea în timpul funcționării, vitrina este atașată de perete.

Dimensiuni: latime/inaltime/adancime - 88,5/139/39 cm.Mobilierul

Aris se caracterizeaza printr-o combinatie armonioasa de culori, geometrie, asimetrie stilata, decor in relief pe fatade, manere si picioare din plastic negru.

Livrată în ambalajul original și este destinată auto-asamblării. Pentru detalii legate de dimensiuni, fisa tehnica va rugam sa ne contactati.

Einzelheiten

SKU
W26866
Greutate (kg)
50 kg
Brand
Inaltime
139
Adancime
39
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 25 RON.