Skandi Noptiera

CMF Group
338 RON (Inklusive MwSt)
Versandkosten sind nicht inklusive
CMF Group
Produktcode - SKU Y0190
Termen de procesare si livrare comanda: 30-45 zile lucratoare

Description

Livrată în ambalajul original și este destinată auto-asamblării. Pentru detalii legate de dimensiuni, fisa tehnica va rugam sa ne contactati.

Noptiera este un element important al oricărui dormitor, deoarece ar trebui să existe întotdeauna un loc lângă pat pentru un telefon mobil, cărți, ochelari și alte lucruri de care aveți nevoie la îndemână. Noptiera Scandi va deveni nu numai un stil, ci și un plus practic pentru dormitor, deoarece este echipată atât cu un raft deschis, cât și cu un sertar închis, echipat cu ghidaje telescopice de extensie completă, datorită cărora sunt cele mai necesare lucruri mici. va fi mereu în ordine.

Dimensiuni noptiera:
Latime, mm: 530
Adancime, mm: 410
Inaltime, mm: 500
Cufundați-vă în lumea clasicilor moderni cu sistemul modular „Scandi” de la SMF Group. Elementele sistemului sunt realizate în stilul scandinav atât de relevant astăzi, se vor potrivi perfect în orice interior și îți vor decora casa!

Pentru producerea sistemului sunt utilizate materiale și accesorii de înaltă calitate, atât din producția ucraineană, cât și străină. O combinație interesantă de decoruri: alb nobil structurat cu culori strălucitoare contrastante Bourbon Oak și Orio Oak

Einzelheiten

SKU
Y0190
Nach Kategorie kaufen
Greutate (kg)
23 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 15 RON.

Empfohlene Produkte