Skandi Masa

CMF Group
745 RON (Inklusive MwSt)
Versandkosten sind nicht inklusive
CMF Group
Produktcode - SKU Y0187
Termen de procesare si livrare comanda: 30-45 zile lucratoare

Description

Livrată în ambalajul original și este destinată auto-asamblării. Pentru detalii legate de dimensiuni, fisa tehnica va rugam sa ne contactati.

Masa pliabilă Scandi este o soluție excelentă pentru un apartament mic. Masa are dimensiuni compacte atunci când este pliată, ceea ce îi permite să îndeplinească rolul unei mese de bucătărie, iar atunci când este pliată, masa devine un mare ajutor în timpul sărbătorilor de familie.
Masa are un blat de culoare închisă și picioare albe, astfel încât masa este potrivită atât pentru interioare întunecate, cât și pentru interioare luminoase.

Dimensiuni totale ale mesei:
Latime, mm: 1198 (1640 in forma desfasurata)
Adancime, mm: 840
Inaltime, mm: 765

Cufundati-va in lumea clasicilor moderni impreuna cu sistemul modular "Scandi" de la SMF Group. Elementele sistemului sunt realizate în stilul scandinav atât de relevant astăzi, se vor potrivi perfect în orice interior și îți vor decora casa!

Pentru producerea sistemului sunt utilizate materiale și accesorii de înaltă calitate, atât din producția ucraineană, cât și străină. O combinație interesantă de decoruri: alb nobil structurat cu culori strălucitoare contrastante Bourbon Oak și Orion Oak nu îi va lăsa deoparte nici pe cei mai pretențioși cumpărători

Einzelheiten

SKU
Y0187
Nach Kategorie kaufen
Greutate (kg)
57 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 15 RON.