Skandi Comoda 3S

CMF Group
1.023 RON (Inklusive MwSt)
Versandkosten sind nicht inklusive
CMF Group
Produktcode - SKU Y0182
Termen de procesare si livrare comanda: 30-45 zile lucratoare

Description

Livrată în ambalajul original și este destinată auto-asamblării. Pentru detalii legate de dimensiuni, fisa tehnica va rugam sa ne contactati.

Ați căutat o comodă care să fie nu doar practică, ci și frumoasă? În acest caz, comoda Scandi cu 3 sertare este creată doar pentru tine!
Comoda este incapatoare, dotata cu trei sertare adanci, unde poti depozita haine, lenjerie si alte lucruri. Ca element al sistemului modular, „Scandi” va fi un mare plus atât pentru camera de zi, cât și pentru dormitorul.

Dimensiunile comodei cu 3 camere:
Latime, mm: 1000
Adancime, mm: 530
Inaltime, mm: 863

Cufundati-va in lumea clasicilor moderni cu sistemul modular „Scandi” de la SMF Group. Elementele sistemului sunt realizate în stilul scandinav atât de relevant astăzi, se vor potrivi perfect în orice interior și îți vor decora casa!

Pentru producerea sistemului sunt utilizate materiale și accesorii de înaltă calitate, atât din producția ucraineană, cât și străină. O combinație interesantă de decoruri: alb nobil structurat cu culori strălucitoare contrastante Bourbon Oak și Orion Oak nu îi va lăsa deoparte nici pe cei mai pretențioși cumpărători.

Einzelheiten

SKU
Y0182
Nach Kategorie kaufen
Greutate (kg)
59 kg
Brand
Garantie (luni)
24

Komentare

Do you own or have used the product?
Kommentar posten

Write a review and earn loyalty points worth 15 RON.